Роман Шлапак стверджує, що не є власником «ЛГ» і за звільнення Ігоря Гулика не відповідає

30 Січня 2008
30946
30 Січня 2008
17:43

Роман Шлапак стверджує, що не є власником «ЛГ» і за звільнення Ігоря Гулика не відповідає

30946
Роман Шлапак стверджує, що не є власником «ЛГ» і за звільнення Ігоря Гулика не відповідає
Ігор Гулик, якого звільнили з посади головного редактора «Львіської газети», повідомив «Детектор медіа», що поки що перебуває в редакції. Колектив газети має намір у неділю, 3 лютого страйкувати, якщо не будуть виконані вимоги про зустріч із власником для обговорення засад редакційної політики та поновлення Ігоря Гулика на посаді. Також на захист Гулика виступила громадянська мережа «Опора».
 
«Про моє звільнення мене повідомив директор ТЗОВ "Львівська газета – вісник міста" Юрій Булик, аргументувавши тим, що зміст газети не задовольняє власників. Якщо вимоги колективу будуть виконані, власник підпише засади редакційної політики, які в нас є, але ним не підписані, тоді моє повернення можливе. А в іншому випадку, я не повернусь», – сказав Ігор Гулик. Він також зазначив, що за документами власником газети є якась жінка, яку він ніколи не бачив. Але фактично, за словами пана Гулика, власником газети є Роман Шлапак.
 
«Детектор медіа» звернулася за коментарем до Романа Шлапака, але у відповідь почула, що він коментарів не дає, а до «Львіської газети» взагалі ніякого стосунку не має.
 
Ігор Гулик очолював газету з вересня 2006 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30946
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду