Переможці проекту «Танці з зірками-3» на «1+1» - Марчін Мрочек і Ганна Пелипенко

2 Грудня 2007
11094
2 Грудня 2007
22:12

Переможці проекту «Танці з зірками-3» на «1+1» - Марчін Мрочек і Ганна Пелипенко

11094
Переможці проекту «Танці з зірками-3» на «1+1» - Марчін Мрочек і Ганна Пелипенко
Переможцями проекту «Танці з зірками-3. Ліга чемпіонів» на каналі «1+1» (виробництво компанії «Стар Медіа», формат Бі-Бі-Сі Strictly Come Dancing) стала пара №4 – Марчін Мрочек і Ганна Пелипенко.
 
У фіналі вони змагались з Наталією Могилевською та Владом Ямою. Журі поставило Могилевській і Ямі вищу оцінку – 116 балів (Мрочек-Пелипенко – 109 балів), проте більшість глядачів проголосувала за пару №4.
 
За інформацією сайту tanci.tv, Марчін Мрочек (Marcin Mroczek) – актор. Народився у Польщі (місто Сєдлець) 1982 року. У 2003 році юнака запросив сам Єжи Гофман на зйомки фільму “Давнє сказання: Коли сонце було Богом”. Сьогодні Марчін навчається у Варшавському Політехнічному Інтитуті на факультеті сухопутної інженерії, а також займається доброчинністю. У польському проекті "Taniec z Gwiazdami" (Танці з зірками) посів третє місце.
 
Ганна Пелипенко танцює з 8 років. На чемпіонаті України бальних танців 2005-2006 разом з своїм партнером стала переможницею. У 2006 році в категорії "Молодь" стали чемпіонами світу і віце-чемпіонами турніру IDSH серед дорослих. Професійна мрія – чемпіонство у турнірі Blackpool. В українському проекті «Танці з зірками-2» - партнерка Максима Неліпи.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11094
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Hecz
5987 дн. тому
погоджуюсь з Житомиром!Мены теж дужн сподобалась пара №4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Молодці!:)
Житомиряни
5987 дн. тому
Привіт!Ми дивилмсь танці і Марчін і Анічка варті перемоги ЗАСЛУЖЕНО!!!!!!
5989 дн. тому
Як Могилі не кортіло, але, але... От за щось не люблять її, і все...:)))) Ну тепер задля Наташі "Танці-4" запустять...
rlk
5990 дн. тому
я вболівала за могилевську - вона найкраща завжди, вока краща в усіх трьох сезонах - але перемозі мрочека з анею такоє раділа. вони приємна пара. і заодно можна тицьнути обличчям тих, хто казав, що там УСЕ куплено. ну, якщо й куплено, то завдяки грамотному ходу було зроблено вигляд, що нічого не куплено. в будь-якому випадку виграш мрочека - нічий не програш, виключно виграш : )
Marian
5990 дн. тому
Блин! Чьо за дела - в прошлый раз весь Киев гудел уже после первого тура: победит Подкопаева! А теперь?... А ваще лучшей была Наташа, но не наша, а Тарзанова, из Маскау. Все, канечна, падстроена, но жаль адно - кльовое шоу превратили в бои гладиаторов... напичатайте лучше подробное интервью с нашими девчьонками, которые танцевали с т.н. "звездами" - они самые-самые!!!!!
ХХХХ
5991 дн. тому
для Анны. Мрочек так і не навчився танцювати! як взагалі його можна порівнювати з Могілевською!
хххх
5991 дн. тому
Це справжня ганьба, що УКРАЇНЦІ проголосували за поляка!!! нації не має!
Наташа
5991 дн. тому
Могилевская и Яма это интрига на танцполе, судьи оценили это сразу, в танце Пилипенко и Мрочек, ну симпатичная мордашка и ровная спинка у партнера и больше ничего...Пилипенко выглядит немного тяжеловатой на площадке и хрупкость ее партнера это усиливает! Что ж сделаешь продажность Украины известна всему миру!
Андрій
5992 дн. тому
Панове! От тільки батьківщина Marcina не смішне місто Сельдц, а місто Седлець (Siedlec). Не знаючи польської, помилитися, звичайно, легко. Адже в польській мові в непрямих відмінках друге E випадає (Siedlca, w Siedlcu і т. д.). А от як Л і Д місцями обмінялися? Вибачайте, що поправляю :)
Анна
5992 дн. тому
Ура! Справедливость победила таки! Я была уверена, что победит эта грымза Могилевская, но но Мрочек и Пелипенко с самого начала танцевали лучше всех!
helen
5992 дн. тому
Нічого підлзрілого. крім того нотаріус все ж таки депутат у списку партії регіонів.
KERNES
5992 дн. тому
а мне как то подозрительны результаты голосования! директор нотариальной конторы, которая считала голоса - депутат по списку НУНС, в зале постоянно из Нашей Украины депутаты присутствовали. и еще Катерина Ющенко пришла победителей поздравлять И посол Польши оказался случайно на месте как рояльно в кустах! политически очень привлекательна победа именно Мрочека и Пилипенко - Украина Польша дружба навек и т.д. А Могилевской до сих пор вспоминают ее выступления в агитконцертах за Януковича танцоры то не виноваты , они боролись чесно а политики наши способны на все...
Илона
5992 дн. тому
Искренне рада за эту молодую и такую обаятельную пару - Марчина и Анну Пилипенко но лучшей на самом деле была Наташа - человек работал на все 100 и конечно Могилевская более зрелый и глубокий исполнитель (и более техничный) чем польский мальчик
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду