detector.media
02.12.2007 22:12
Переможці проекту «Танці з зірками-3» на «1+1» - Марчін Мрочек і Ганна Пелипенко
Переможці проекту «Танці з зірками-3» на «1+1» - Марчін Мрочек і Ганна Пелипенко
Переможцями проекту «Танці з зірками-3. Ліга чемпіонів» на каналі «1+1» (виробництво компанії «Стар Медіа», формат Бі-Бі-Сі Strictly Come Dancing) стала пара №4 – Марчін Мрочек і Ганна Пелипенко.
 
У фіналі вони змагались з Наталією Могилевською та Владом Ямою. Журі поставило Могилевській і Ямі вищу оцінку – 116 балів (Мрочек-Пелипенко – 109 балів), проте більшість глядачів проголосувала за пару №4.
 
За інформацією сайту tanci.tv, Марчін Мрочек (Marcin Mroczek) – актор. Народився у Польщі (місто Сєдлець) 1982 року. У 2003 році юнака запросив сам Єжи Гофман на зйомки фільму “Давнє сказання: Коли сонце було Богом”. Сьогодні Марчін навчається у Варшавському Політехнічному Інтитуті на факультеті сухопутної інженерії, а також займається доброчинністю. У польському проекті "Taniec z Gwiazdami" (Танці з зірками) посів третє місце.
 
Ганна Пелипенко танцює з 8 років. На чемпіонаті України бальних танців 2005-2006 разом з своїм партнером стала переможницею. У 2006 році в категорії "Молодь" стали чемпіонами світу і віце-чемпіонами турніру IDSH серед дорослих. Професійна мрія – чемпіонство у турнірі Blackpool. В українському проекті «Танці з зірками-2» - партнерка Максима Неліпи.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY