Перший ефір «Великих українців» на «Інтері» набрав 28,9%

17 Листопада 2007
3903
17 Листопада 2007
17:09

Перший ефір «Великих українців» на «Інтері» набрав 28,9%

3903
Перший ефір «Великих українців» на «Інтері» набрав 28,9%
Перший ефір проекту «Великі українці» на каналі «Інтер» мав частку 28,9% за аудиторією «18+» та 17,9% за «14-49». Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Програма «Свобода Савіка Шустера», яка виходила в цьому слоті 9 листопада, мала частку 26,29% за «18+» і 12,98% за «14-49».
 
Ток-шоу без перерв на рекламу тривало з 21.30 до 00.30 16 листопада.
 
У цей вечір «Інтер» був лідером слоту. Частка «1+1» («Танці на льоду» та кінопоказ) становила 15,9% за «18+» та 17,5% за 14-49. «Свобода слова» на ICTV мала частку 6,2% та 3,4% відповідно (9 листопада – 6,06% і 3,66%, дані компанії GFK Ukraine).
 

Опівночі 16 листопада сайт «Великих українців» опинився на 5 місці рейтингу сайтів Біґмір)нет у категорії «Телебачення» (зараз – на 16 місці).

 

Запис шоу можна побачити в Інтернеті тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3903
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nik
6016 дн. тому
Для офигевшего 2: Интересно, а как пресс-служба может активно или неактивно работать с GFK? Пресс-служба просто оглашает показатели программ. Бред какой то… Все каналы и крупнейшие рекламные агентства Украины верят показателям пиплметрической системы GFK, один «офигевший 2» не верит… Почитайте для начала как измеряются рейтинги. А то еще один обозленный на телеканал экс-интеровец (или просто дилетант в ТВ) оглашает свои бредовые «верю-неверю», пытаясь опровергнуть весь коллективный опыт украинской телеиндустрии (в плане измерения предпочтений аудитории). Вы бы еще в салочки поиграли… З.Ы. суммируя вышесказанное, попытаюсь донести для вас свою мысль в более доступной форме – «убейся апстену»…
Дивочка
6016 дн. тому
программа - чушь на постном масле. думала, эта идея будет более интересно воплощена. и что там делали мороз и симоненко?))) разве этих людей можно допускать к подобной дискуссии?))))
офигевший 2
6017 дн. тому
не верю (с). Как неверил в рейтинги Свободы Савика, и тем более в эту программу. Что-то слишком активно пресс-служба Безлюдной работает с GFK
офігевший глядач
6017 дн. тому
Нічого собі... За замовчуванням відкривається російська версія сайту. Переходиш на українську, а там лише заголовки перекладені, а якщо тиснеш - відкриваються російськомовні статті. Інтер, ну ви вже взагалі... "Загальнонаціональний проект" не вартий того, щоб мати україномовний сайт?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду