Фільм «Стар Медіа» «Позаземний» буде представлений на телефестивалі в Болгарії

24 Жовтня 2007
23715
24 Жовтня 2007
08:35

Фільм «Стар Медіа» «Позаземний» буде представлений на телефестивалі в Болгарії

23715
Фільм «Стар Медіа» «Позаземний» буде представлений на телефестивалі в Болгарії
З 28 жовтня по 3 листопада в болгарському Пловдиві пройде 32-й Міжнародний телевізійний фестиваль «Злата Ракла» («Золота скриня»). Він проводиться за ініціативою Болгарського національного телебачення. Конкурсні програми поділені на 4 категорії: 1)телефільми та мінісеріали для дорослих; 2)телефільми та міні серіали для дітей та юнацтва (без мультфільмів); 3) телевізійні документальні фільми; 4) телерепортажі. У рамках фестивалю пройде також 3-й телеринок програм із країн Балканського півострову.
 
Компанія «Стар Медіа» представить на фестивалі повнометражний художній фільм «Позаземний» («Внеземной»), знятий за мотивами повісті Юрія Голиченка. Режисер фільму – Сергій Крутін, сценаристи – Ольга Шульгіна та Сергій Крутін. У головних ролях – Юрій Степанов, Сергій Баталов, Лариса Шахворостова та Віталій Лінецький. Фільм представить продюсер компанії «Стар Медіа» Артем Доллежаль.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду