Viasat виходить на український ринок супутникового телебачення

12 Вересня 2007
12685
12 Вересня 2007
11:47

Viasat виходить на український ринок супутникового телебачення

12685
Viasat виходить на український ринок супутникового телебачення

10 вересня шведська медіагрупа Modern Times Group (MTG) повідомила про купівлю у британської компанії Strong Media Group (SMG) 50% українського оператора супутникового телебачення «Віжн ТВ». Відтепер оператор розвиватиметься  під брендом, що належить компанії Viasat.

 «Для развития Viasat в Украине будут использоваться дистрибуторская сеть, а также технические возможности SMG», – цитуються в повідомленні слова президента SMG Сеймера Мурада. MTG надасть для пакетування свої канали Viasat History, Viasat Explorer, TV1000 East і TV1000.

Прес-служба MTG повідомляє, що компанія планує розвиватись в Україні виключно в сегменті платного телебачення,  а можливості придбання інших активів допоки не розглядаються. За оцінкою компанії MTG, в Україні на сьогодні біля 17 млн абонентів платного телебачення.

Modern Times Group – провідний оператор платного телебачення у країнах  Балтії. Володіє контрольним пакетом акцій російської CTC Media. Чистий прибуток за 1 півріччя – $99,99 млн, виручка – $806,99 млн. Акції компанії котуються на Nordic Stock Exchange.

Strong Media Group – один із найбільших виробників цифрових декодерів у світі. Заснована компанія в  Японії у 1968 році, має представництва в 47 країнах. В Україні  з1999 року. Займає близько 60% ринку декодерів в СНД.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12685
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду