detector.media
12.09.2007 11:47
Viasat виходить на український ринок супутникового телебачення

10 вересня шведська медіагрупа Modern Times Group (MTG) повідомила про купівлю у британської компанії Strong Media Group (SMG) 50% українського оператора супутникового телебачення «Віжн ТВ». Відтепер оператор розвиватиметься  під брендом, що належить компанії Viasat.

 «Для развития Viasat в Украине будут использоваться дистрибуторская сеть, а также технические возможности SMG», – цитуються в повідомленні слова президента SMG Сеймера Мурада. MTG надасть для пакетування свої канали Viasat History, Viasat Explorer, TV1000 East і TV1000.

Прес-служба MTG повідомляє, що компанія планує розвиватись в Україні виключно в сегменті платного телебачення,  а можливості придбання інших активів допоки не розглядаються. За оцінкою компанії MTG, в Україні на сьогодні біля 17 млн абонентів платного телебачення.

Modern Times Group – провідний оператор платного телебачення у країнах  Балтії. Володіє контрольним пакетом акцій російської CTC Media. Чистий прибуток за 1 півріччя – $99,99 млн, виручка – $806,99 млн. Акції компанії котуються на Nordic Stock Exchange.

Strong Media Group – один із найбільших виробників цифрових декодерів у світі. Заснована компанія в  Японії у 1968 році, має представництва в 47 країнах. В Україні  з1999 року. Займає близько 60% ринку декодерів в СНД.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY