Ведуча «Своєї ролі» Ірина Гордійчук покинула К1 заради «Телесіті»

2 Серпня 2007
5763
2 Серпня 2007
12:26

Ведуча «Своєї ролі» Ірина Гордійчук покинула К1 заради «Телесіті»

5763
 Ведуча «Своєї ролі» Ірина Гордійчук покинула К1 заради «Телесіті»

Ведуча програми «Своя роль» Ірина Гордійчук покинула канал К1 заради роботи заступника головного редактора нового журналу «Телесіті». Це рішення вона прийняла після того, як дізналась про наміри керівництва холдингу закрити її програму.

 

«Ще взимку, коли Ганна Безлюдна стала генеральним продюсером «Інтера», нам сказали, що програма «Своя роль» виходитиме далі, але потребує переформатування, - розповіла «Телекритиці» Ірина Гордійчук. – Цього я вже давно хотіла. Ми зробили переформат, але я довго не могла зустрітися з Безлюдною. А 14 травня нам повідомили, що у зв’язку з переформатуванням каналів «Своя роль» добре працювала, але своє віджила, й виходитиме лише до кінця серпня».

 

Керівництво запропонувало Ірині Гордійчук іншу роботу на каналі «Інтер», але ця пропозиція, за її словами, була «безглуздою»: «Мені не підходила ні посада, ні зарплата, яку мені запропонували, тож я із великим задоволенням розпочала нову справу».

 

Журнал «Телесіті» є новим проектом холдингу «Главре-Медіа». Глянцевий журнал на ста сторінках, присвячений кіно та телебаченню, вийде вже незабаром. За словами Ірини Гордійчук, видання розраховане не на фахівців у галузі кінематографу та телебачення, а на глядачів: «Ми не будемо прямувати до бульварної, жовтої преси, але хочемо зробити журнал популярним і цікавим для більшості громадян».

 

Журнал «Телесіті» буде презентовано на церемонії нагородження премією «Телетріумф».

 

Ірина Гордійчук працює на телебаченні з 1985 року: на УТ-1 у редакції дитячих та юнацьких програм, потім у головній редакції кінопрограм. У 1995-2002 роках була автором і ведучим програми «Імя» на каналі «ТЕТ». У 2002-2003 роках – автор і ведуча програми «Егоїстка» на каналі КТМ (колишній К1).



  «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду