Завтра на М1 стартує новий проект «Дай покататися»

20 Квітня 2007
4835
20 Квітня 2007
10:51

Завтра на М1 стартує новий проект «Дай покататися»

4835
Завтра на М1 стартує новий проект «Дай покататися»

21 квітня на каналі М1 стартує нове розважальне шоу «Дай покататися». Програма тривалістю 30 хвилин виходитиме двічі на тиждень (оригінал та повтор), у середу о 16.30 та в суботу о 12-й годині. Проект розрахований на цільову аудиторію віком від 14-ти до 25-ти років. Режисером програми стане Ксенія Чорна, а ведучим – Дмитро Шепелєв.

 

Першим героєм стане співак Потап, крім того вже відзнято програми з групою «69» та ведучою хіт-параду М2О Cool`baba. Уже погодилися на участь Дмитро Клімашенко та Віталій Козловський.

 

Мета програми – показати глядачам приховані риси характеру зірки-героя, здатність чи нездатність адекватно мислити та вчиняти логічно у незвичних умовах. У програмі виникатимуть ситуації, в яких відкриються певні риси зірок: щедрість, сміливість, авантюризм, ерудиція, азартність, здорове почуття гумору.

 

Як же виникла ідея створити саме таке шоу і які ексклюзивні ідеї є в цій програмі? Про це «ТК» розповіли в прес-службі каналу М1: «Публичные люди всегда были интересны зрителю. Помимо их творчества, интересна еще и личная сторона. Автомобиль – это второй дом, и мы предоставляем зрителям возможность заглянуть в маленькую щелочку личной жизни звезды. Дима Шепелев просит звезду дать прокатиться на машине и в течении нескольких часов  выполняет роль водителя. Перед тем, как занять законное и постоянное (на время всей передачи) место за рулем ведущий осматривает авто, проверяет его готовность к экстренным ситуациям, а также обращает внимание на все характеристики: вместительность багажника, наличие аптечки, порядок в бардачке и комфортабельность салона, наличие бензина в баке, накаченость колёс и т. д. В качестве авантюры звезде поступает предложение прокатиться на давно забытом общественном транспорте. Также мы придумываем всевозможные нестандартные сюрпризы, которые обязательно удивят звезду».

 

Вмовити зірку взяти участь у програмі, зізнаються організатори, нелегко, адже для цього герою необхідно звільнити цілий день. Тому доводиться підлаштовуватися під учасників програми і планувати зйомки, виходячи з їхнього графіку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду