Кирило Лукеренко став випусковим редактором «Подробностей» на «Інтері»

26 Березня 2007
9492
26 Березня 2007
12:58

Кирило Лукеренко став випусковим редактором «Подробностей» на «Інтері»

9492
Кирило Лукеренко став випусковим редактором «Подробностей» на «Інтері»

Кирило Лукеренко став випусковим редактором інформаційної програми «Подробности» каналу «Інтер». 26 березня – його перший робочий день на новому місці, проте, як свідчать джерела «ТК» на каналі, з «інтерівським» ньюзрумом Кирило почав знайомитися ще минулого тижня.

 

Як уже повідомляла «ТК», Людмила Король, яка була випусковим редактором «Подробностей», іде з каналу. У телефонній розмові з «ТК» вона повідомила, що розглядає кілька пропозицій щодо подальшого працевлаштування. Інформацію джерел «Детектор медіа» про те, що однією з причин цього рішення був намір керівництва призначити Кирила Лукеренка, про  який її не повідомили, Людмила Король не підтвердила.

 

За словами Кирила Лукеренка, змін у новинах «Інтера» найближчим часом не планується.

 

Кирило Лукеренко – журналіст, режисер і сценарист; працював у новинах Нового каналу (випусковим і шеф-редактором), у студії Олександра Ткаченка «Нова студія», в українській службі Бі-Бі-Сі тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду