7 березня на ICTV стартує проект у форматі теледебатів

28 Лютого 2006
2972
28 Лютого 2006
19:08

7 березня на ICTV стартує проект у форматі теледебатів

2972
7 березня на ICTV стартує проект у форматі теледебатів
7 березня на ІCTV стартує новий  громадсько-політичний проект „Ключові питання”, мета якого – висвітлити позиції фаворитів виборчих перегонів, партій та блоків, яких вже  сьогодні можна назвати імовірними представниками народу у Верховній Раді.
 
Автори проекту планують виготовити та передати в ефір 12 півгодинних програм з представниками політичних сил, які станом на 1 січня 2006 року за узагальненими даними соціологічних служб мали найбільшу підтримку народу.
А саме – Партії регіонів України, „Нашої Україна”, Блоку Юлії Тимошенко, Народного блоку Володимира Литвина, Соціалістичної партії України, Комуністичної партії України, Громадянського блоку „Пора-ПРП”, блоку народної опозиції Наталії Вітренко, опозиційного блоку „Не так”, партії „Віче”, Блоку народно-демократичних партій, блоку Костенка-Плюща.
 
Проект надасть можливість глядачам каналу отримати більш повну інформацію про учасників передвиборчих перегонів, з’ясувати деталі їхніх  програм та планів на найближче майбутнє. Серед питань, які обговорюватимуться, будуть такі:
- Що конкретно пропонує політична сила, яку представляє гість, для того, щоб змінити життя українців на краще;
- Які кроки вона планує здійснити  у Верховній Раді для покращення справ у медицині, освіті, економіці, пенсійній реформі, комунальній сфері тощо.
 
Завдяки „Ключовим питанням” політики отримають прекрасну нагоду донести свою  позицію щодо вищезгаданих питань, - тобто практично найважливіших для життя людей – у прямому ефірі, що виключає навіть умовність спотворень. Для політиків участь у програмі є безкоштовною, а ефір телеканалу ICTV розповсюджується практично у всіх містах України. Більше того, питання партіям відомі заздалегідь, отже, за відсутність чітких відповідей можна буде написати скаргу тільки на себе.
 
А  виборцям цей проект гарантує інформацію про учасників перегонів з „перших рук”, яка реально допоможе зробити власні висновки, не піддатися негативному впливу брудних політичних технологій, популістських заяв і 26 березня зробити свій вибір, зважений і неупереджений.
Ведуча програми „Ключові питання” – Оксана Соколова. Продюсер – Катерина Єрмолович.
 
„Ключові питання”, ефір з 7.03 по 24.03 включно, будні, 8:10.


Читайте також:

"5канал" планує звести „очі в очі” десять провідних партій

Теледебати - агітація чи суспільно-важлива інформація


2 березня Перший канал відкриє дискусію на «толоці»

Ловкость рук – и сплошная махинация  

Януковича на «1+1» не буде. Єханурова покличуть на «Інтер»?

Телеканали вправі проводити виборчі теледебати на власний розсуд

Янукович хочет дебатировать с Ехануровым

Термін прийому заявок на теледебати, які проводить канал 1+1, подовжено до 21 лютого

Учасників теледебатів на "1+1" обиратиме Незалежна експертна рада  

Експерти запропонують пари для дебатів на "1+1"

Пропозиції щодо проведення передвиборчих дебатів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2972
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду