Владислав Ряшин йде з «Інтера»? - неофіційне джерело. Максим Карижський став головним редактором ІАС каналу.

5 Грудня 2005
937
5 Грудня 2005
17:28

Владислав Ряшин йде з «Інтера»? - неофіційне джерело. Максим Карижський став головним редактором ІАС каналу.

937
Владислав Ряшин йде з «Інтера»? - неофіційне джерело. Максим Карижський став головним редактором ІАС каналу.
За неофіційною, але підтвердженою достовірним джерелом «ТК» інформацією, з телеканалу «Інтер» має звільнитися найближчими днями або навіть годинами голова правління Владислав Ряшин. Співробітник піар-служби каналу Вікторія Рубан таку інформацію не підтвердила. Телефон Влада Ряшина поки що не відповідає. Володимир Грановський, який останнім часом є, фактично, керівником каналу, щоправда, без офіційної посади – на жаль, теж на дзвінки не відповідає. До речі, Максима Карижського вже призначено головним редактором інформаційно-аналітичної служби «Інтера» - про що засвідчили титри у вчорашній програмі «Подробности недели».

Про будь-які новини «ТК» одразу повідомить читачів.

Читайте також:

Владислав Ряшин официально заявил о своем решении покинуть пост главы правления телеканала «Интер»

Владимир Грановский: «Никто на канале «Интер» не давал указаний по продаже новостей»

Влад Ряшин прокомментировал возможную отставку Алексея Мустафина

«Интер»: легализация «джинсы»?

Чи можуть мати юридичну силу засади редакційної політики? Олексій Мустафін: "І взагалі, вас, васильєвих, не зрозуміти. Даєш Президента – не подобається, не даєш – теж не подобається"

Шеф-редактор информационной службы «Интера» Алексей Мустафин: «В последнее время с Банковой не звонили. А вообще звонят. Но не только с Банковой»

Віктор Медведчук: "Я не знаю про те, що були "темники" Зранку „Інтер”, Перший національний та „1+1” працювали в одному режимі. А журналісти Першого Національного відмовляються йти на зйомку

Марафон равликів

Шеф-редактор "Інтера": Я засуджую такі телемарафони, як у нас був учора

Журналісти "Інтера" учора оприлюднили на Майдані Незалежності своє звернення

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду