detector.media
05.12.2005 17:28
Владислав Ряшин йде з «Інтера»? - неофіційне джерело. Максим Карижський став головним редактором ІАС каналу.
За неофіційною, але підтвердженою достовірним джерелом «ТК» інформацією, з телеканалу «Інтер» має звільнитися найближчими днями або навіть годинами голова правління Владислав Ряшин. Співробітник піар-служби каналу Вікторія Рубан таку інформацію не підтвердила. Телефон Влада Ряшина поки що не відповідає. Володимир Грановський, який останнім часом є, фактично, керівником каналу, щоправда, без офіційної посади – на жаль, теж на дзвінки не відповідає. До речі, Максима Карижського вже призначено головним редактором інформаційно-аналітичної служби «Інтера» - про що засвідчили титри у вчорашній програмі «Подробности недели».

Про будь-які новини «ТК» одразу повідомить читачів.

Читайте також:

Владислав Ряшин официально заявил о своем решении покинуть пост главы правления телеканала «Интер»

Владимир Грановский: «Никто на канале «Интер» не давал указаний по продаже новостей»

Влад Ряшин прокомментировал возможную отставку Алексея Мустафина

«Интер»: легализация «джинсы»?

Чи можуть мати юридичну силу засади редакційної політики? Олексій Мустафін: "І взагалі, вас, васильєвих, не зрозуміти. Даєш Президента – не подобається, не даєш – теж не подобається"

Шеф-редактор информационной службы «Интера» Алексей Мустафин: «В последнее время с Банковой не звонили. А вообще звонят. Но не только с Банковой»

Віктор Медведчук: "Я не знаю про те, що були "темники" Зранку „Інтер”, Перший національний та „1+1” працювали в одному режимі. А журналісти Першого Національного відмовляються йти на зйомку

Марафон равликів

Шеф-редактор "Інтера": Я засуджую такі телемарафони, як у нас був учора

Журналісти "Інтера" учора оприлюднили на Майдані Незалежності своє звернення

"Детектор медіа"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY