Мустафін йде з "Інтера"

22 Листопада 2005
1029
22 Листопада 2005
19:33

Мустафін йде з "Інтера"

1029
Мустафін йде з "Інтера"
Олексій Мустафін написав заяву про звільнення з посади головного редактора інформаційно-аналітичної служби телеканала "Інтер".

Як повідомило "Українській правді" джерело, сам Мустафін повідомив про це колективові телеканалу на загальних зборах.

За даними УП, Мустафін офіційно залишає свою посаду з 1 грудня і зараз поступово виносить свої особисті речі.

За словами самого Мустафіна, поки він йде "у нікуди" і має намір зайнятися родиною.

За даними джерела, найближчим часом на каналі мають відбутися інші кадрові зміни, у тому числі - призначення Максима Карижського на посаду шефа-редактора новин "Інтера".

Карижський – близький до одного з акціонерів російської компанії "Євраз" Валерія Хорошковського, який у вересні цього року став власником "Інтеру".

До цього Карижський очолював піар-компанію АГТ, помічену в роботі на колишнього президента Кучму і його зятя Віктора Пінчука.

Раніше в інтерв'ю УП Хорошковський заявив, що "мав досить довгу і непросту розмову" з Олексієм Мустафіним, "пов'язану з його присутністю на каналі у виді функціонера однієї з партій".

Як відомо, Мустафін є заступником голови СДПУ(о), за його керівництва інформполітикою "Інтера" за часів Кучми канал активно використовував темники.

При цьому Хорошковський охарактеризував Мустафіна як "досить професійну людину".

Українська правда

Читайте також:

Владимир Грановский: «Никто на канале «Интер» не давал указаний по продаже новостей»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1029
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду