Луценко допитав молодшого Ющенка по справі Арфуша

28 Жовтня 2005
686
28 Жовтня 2005
11:50

Луценко допитав молодшого Ющенка по справі Арфуша

686
Луценко допитав молодшого Ющенка по справі Арфуша
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що син президента Віктора Ющенка Андрій дав свідчення у справі про підпал машини видавця журналу "Папарацци" Валіда Арфуша.

Про це Луценко розповів в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда", опублікованому в п'ятницю.

"У рамках цієї справи ми допитали Андрія Ющенка. Він сказав, що познайомився з Омаром Арфушем у ресторані "Декаданс" у 2004 році. Але конфліктів (як стверджували брати) між ними не було. Утім, як і дружніх або ділових відносин", - розповів Луценко.

Він також розповів, що у братів Арфушів "темне минуле".

"Генпрокуратурою вже більше року розслідується кримінальна справа проти одного з них. Наскільки я знаю, він заборгував своєму компаньйонові велику суму грошей, а повертати не захотів", - заявив міністр.

Луценко також розповів, що вивчаються кілька версій.

"Можливо, автомобіль підпалили звичайні хулігани. А може бути, це зробили люди, з якими Валід Арфуш посварився під час роботи в журналі "Папарацци" або на радіостанції "Супернова". Ми також розглядали версію про те, що Арфуші самі організували підпал автомобіля в надії одержати за нього страховку. Але з'ясували, що автомобіль не був застрахований", - розповів він.

"Уже готові результати пожежно-технічної експертизи, що встановила причини пожежі. Зважаючи на все, хтось кинув на заднє сидіння машини каністру з бензином і піротехнічний смолоскип", - розповів Луценко.

Він відзначив, що до злочину ретельно готувалися.

"Інакше не зрозуміло, чому виявилися відключені усі відеокамери в окрузі. А них на вулиці Круглоуніверситетській, де і відбувся інцидент, чимало!", - сказав він.

"На будинку представництва Єврокомісії в Україні встановлені чотири камери спостереження; на будинку по вул. Круглоуніверситетській, 14 – чотири; на будинку Посольства Ісламської Республіки Іран – п'ять; і нарешті, на будинку Круглоуніверситетська, 13 – десять", - розповів Луценко.

Українська правда

Читайте також:

Арфуш вернулся в Украину и собирается посетить следователя

Арфуша уговаривают приехать в Украину и дать показания

„Репортери без кордонів” виступили з двома заявами щодо України

Валид Арфуш, директор журнала «Папарацци»: "Обвинять нас в PR-акции просто возмутительно"

Президент доручив Луценку проконтролювати розслідування інциденту з автомобілем Валіда Арфуша
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
686
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду