Порошенко рятував докази у справі Гонгадзе

6 Жовтня 2005
647
6 Жовтня 2005
11:50

Порошенко рятував докази у справі Гонгадзе

647
Порошенко рятував докази у справі Гонгадзе
Екс-секретар Ради національної безпеки й оборони України Петро Порошенко заявляє, що справу про убивство журналіста Георгія Гонгадзе реально розкрити ще цього року.

Про це він заявив у середу під час вечірнього прямого ефіру на телеканалі "Інтер".

"Я упевнений у тому, що суспільство здатне розкрити справу Гонгадзе, установити виконавців, установити, хто давав вказівки. Це не була ініціатива міліціонерів. І це реально зробити в поточному році - зняти питання Гонгадзе з прапорів передвиборних і дати можливість матері поховати сина, державі - покарати злочинців", - заявив Порошенко.

Відповідаючи на питання ведучого, чому президент України дотепер не виконало передвиборчі обіцянки і справа ще не розкрита, Порошенко сказав: "Можу запевнити вас, що Ющенко не є слідчим, але справа Ющенка - створити необхідну атмосферу, необхідну політичну волю, яка б сприяла... для того, щоб розкрити цю справу".

Порошенко також відзначив, що був одним з депутатів, які не допустили знищення доказів у справі Гонгадзе.

"Я знаю про те, що у 2003 році, коли був призначений новий генпрокурор Васильєв, ...коли намагалися, я про це достеменно знаю, знищити докази по справі Гонгадзе, саме чесні і порядні люди, у тому числі і Петро Порошенко, здійснили, ризикуючи життям і свободою, певні кроки для того, щоб зберегти докази", - сказав Порошенко.

Українська правда

Читайте також:

Борис Олійник каже, що Ющенка не зорієнтували „у просторі і часі”, а страждає імідж країни

ІМІ підтверджує отримання інформації про ніби-то здійснену спробу фізичного знищення майора Мельниченка

ПАРЄ вважає, що Піскун хоче зняти відповідальність із замовників вбивства Гонгадзе - звіт ПАРЄ

В ГПУ, и сменили куратора по делу Гонгадзе и не знают, когда оно попадет в суд

Литвин сам ініціює звіт у справі Гонгадзе

У Ющенка спитали, де замовники Гонгадзе

Микола Томенко: “Нехай Кучма почне давати свідчення»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
647
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду