Нацрада винесла попередження "Радіокомпанії „ГАЛА" та перенесла питання щодо перевірки цієї радіокомпанії та телерадіокомпанії "Україна"

5 Жовтня 2005
693
5 Жовтня 2005
15:55

Нацрада винесла попередження "Радіокомпанії „ГАЛА" та перенесла питання щодо перевірки цієї радіокомпанії та телерадіокомпанії "Україна"

693
Нацрада винесла попередження "Радіокомпанії „ГАЛА" та перенесла питання щодо перевірки цієї радіокомпанії та телерадіокомпанії "Україна"
На сьогоднішньому засіданні Національної ради з питань телебачення та радіомовлення мали розглядатися питання щодо перевірки ЗАТ ТРК "Україна" та ЗАТ "Радіокомпанія "ГАЛА". Однак уповноважені представники обох компаній на засідання не з’явились.

За словами працівників апарату Нацради, керівництво телекомпанії "Україна" попередили про розгляд питання. У відповідь на це телекомпанія навіть надіслала листа, в якому представники компанії відмовились з’явитись на засідання. Голова Нацради Віталій Шевченко показав купу своїх звернень до телекомпанії, де Нацрада звертала увагу на порушення, але на ці звернення, за його словами, не було ніякої реакції.

Тому Нацрада прийняла рішення про перенесення розгляду питання і звернула увагу на недопущення перешкоджання роботі, саме тому у разі повторної неявки на засідання представників телекомпанії Нацрада звертатиметься до суду.

А компанія "ГАЛА-радіо” отримала попередження за створення перешкод у здійсненні перевірки. За словами Ігоря Куруса, представників Нацради, які й мали провести перевірку, не пустили до радіокомпанії. Ці дії Нацрада розцінила як створення перешкод своїй роботі, що й послугувало причиною для винесення цього рішення. Повторна перевірка буде здійснена упродовж двох тижнів

"Детектор медіа"

Читайте також:

Як Підалькіна в Нацраді уроки отримувала

Нацрада вважає звинувачення „Гала Радіо” в утисках безпідставними

Нацрада оприлюднила попередні результати моніторингу радіокомпаній
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
693
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду