Телеканал "Аль-Джазира" будет вещать на английском

3 Жовтня 2005
619
3 Жовтня 2005
12:52

Телеканал "Аль-Джазира" будет вещать на английском

619
Телеканал "Аль-Джазира" будет вещать на английском
Катарский спутниковый телеканал "Аль-Джазира" в 2006 году начнет вещание на английском языке, сообщается на сайте газеты Sunday Herald.

Запуск нового телеканала, получившего название Al-Jazeera International, запланирован на март 2006 года. Работать на англоязычной "Аль-Джазире" приглашены известные журналисты, ранее сотрудничавшие с такими телеканалами, как BBC, ITV и Sky.

Бюро Al-Jazeera International будут находиться в Вашингтоне (США), Лондоне (Великобритания), Дохе (Катар) и Куала-Лумпуре (Малайзия).

По словам пресс-секретаря Al-Jazeera International, в центре внимания нового телеканала окажутся развивающиеся страны.

"Мы будет предлагать новости из таких регионов, откуда обычно поступает мало информации, например, из стран Африки или из Китая. Это будет наше основное отличие от других международных СМИ, базирующихся на Западе и не уделяющих особого внимания развивающимся странам", - заявил он.

Lenta.Ru

Читайте також:

"Аль-Джазира" проводит кадровые перестановки

"Аль-Джазира" начинает трансляцию по детскому телеканалу

Аль-Джазіра показала запис про лондонські напади

"Оранжевую революцию" ждут в арабском мире
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду