"Аль-Джазира" начинает трансляцию по детскому телеканалу

13 Вересня 2005
574
13 Вересня 2005
16:30

"Аль-Джазира" начинает трансляцию по детскому телеканалу

574
"Аль-Джазира" начинает трансляцию по детскому телеканалу
Катарская спутниковая телекомпания "Аль-Джазира" в пятницу начинает трансляцию по первому в арабском мире специализированному детскому телеканалу.

Продолжительность вещания составит 18,5 часа ежедневно.

Инициатором запуска нового телеканала стала супруга эмира Катара шейха Муза бинт Насер аль-Мусаннад, придумавшая для него логотип: "Обучаться, развлекаясь".

Самый популярный в арабских странах спутниковый телеканал "Аль-Джазира" (40 миллионов зрителей) таким образом расчитывает еще более расширить свою аудиторию.

РИА "Новости"

Читайте також:

BBC создаст бесплатное спутниковое ТВ

Дочь Саддама Хусейна возглавит баасистский спутниковый канал

Мусульманки Татарстана требуют создать мусульманский телеканал, подобный "Спасу"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду