Українська англомовна газета пішла за кордон

21 Вересня 2005
2137
21 Вересня 2005
18:53

Українська англомовна газета пішла за кордон

2137
Українська англомовна газета пішла за кордон
21 вересня 2005 року український медіахолдинг „Evolution Media” випустив перший номер оновленої газети Kyiv Weeekly англійською мовою. За новим дизайном ховається і оновлена концепція – це перша англомовна газета в Україні, яка, окрім вітчизняної аудиторії, передусім адресована закордонним читачам.

Тижневик Kyiv Weeekly видається в Києві з січня 2002 року.

„Журналісти повинні шукати факти, досліджувати факти і повідомляти факти. Бо саме факти, а не їх довільне трактування, відображають справжні суспільні процеси”, - сказав головний редактор видання Віктор Тимченко. Він - відомий німецький журналіст та письменник українського походження, який вважається експертом з питань Росії та України. У німецьких видавництвах вийшли його книги, присвячені Володимиру Жириновському та Борису Єльцину. Остання книга „Путін та нова Росія” (видавництво „Дідеріхс”, Мюнхен) побачила світ в російському перекладі в серпні 2005 року в Ростові-на-Дону. Останні п”ять років В. Тимченко працював редактором української програми радіостанції „Німецька хвиля” у Бонні.

„Ми прагнемо робити газету за європейськими, або, коли хочете, світовими стандартами”, - наголосила Юлія Литвинова, генеральний директор „Evolution Мedia”.

Mедіахолдинг „Evolution Мedia” також об’єднує Інтернет-видання proUA, включно з низкою регіональних та галузевих порталів), бізнес-портал реального сектору економіки UGMK.info та фотоагентство PHL (Photolenta).

Оновлена газета Kyiv Weeekly пропонує в своєму номері від 21 вересня, зокрема, інформацію про політичні та економічні події в Україні, матеріали з проблем свободи слова, огляд зарубіжної преси. З коментарем виступає відомий український письменник, багаторічний оглядач радіостанції „Свобода” Анатолій Стреляний.

Як повідомив керівник департаменту реклами та поширення преси холдингу Віталій Мухін, частина накладу газети - близько 2000 примірників - надходить до Бельгії, Великобританії, Німеччини, Польщі, Угорщини та Франції. Безкоштовні рекламні примірники газети отримають організації та установи Європейського союзу та численних інших європейських структур, НАТО, а також урядові та президентські служби країн Європейського Союзу. Серед адресатів розсилки - топ-менеджери таких фірм із світовими іменами як Сіменс, Пежо, АББ, Філіпс, БАТ та сотні інших.

Решта накладу поширюється в Україні, зокрема в літаках міжнародних авіаліній, через кіоски „Союздруку” та за передплатою.

Контактний телефон Kyiv Weekly +380 44 428 09 40

За інформацією прес-служби Kyiv Weekly
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2137
Читайте також
28.11.2008 12:47
Надія Парфан
, для «Детектор медіа»
40 800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду