detector.media
21.09.2005 18:53
Українська англомовна газета пішла за кордон
21 вересня 2005 року український медіахолдинг „Evolution Media” випустив перший номер оновленої газети Kyiv Weeekly англійською мовою. За новим дизайном ховається і оновлена концепція – це перша англомовна газета в Україні, яка, окрім вітчизняної аудиторії, передусім адресована закордонним читачам.

Тижневик Kyiv Weeekly видається в Києві з січня 2002 року.

„Журналісти повинні шукати факти, досліджувати факти і повідомляти факти. Бо саме факти, а не їх довільне трактування, відображають справжні суспільні процеси”, - сказав головний редактор видання Віктор Тимченко. Він - відомий німецький журналіст та письменник українського походження, який вважається експертом з питань Росії та України. У німецьких видавництвах вийшли його книги, присвячені Володимиру Жириновському та Борису Єльцину. Остання книга „Путін та нова Росія” (видавництво „Дідеріхс”, Мюнхен) побачила світ в російському перекладі в серпні 2005 року в Ростові-на-Дону. Останні п”ять років В. Тимченко працював редактором української програми радіостанції „Німецька хвиля” у Бонні.

„Ми прагнемо робити газету за європейськими, або, коли хочете, світовими стандартами”, - наголосила Юлія Литвинова, генеральний директор „Evolution Мedia”.

Mедіахолдинг „Evolution Мedia” також об’єднує Інтернет-видання proUA, включно з низкою регіональних та галузевих порталів), бізнес-портал реального сектору економіки UGMK.info та фотоагентство PHL (Photolenta).

Оновлена газета Kyiv Weeekly пропонує в своєму номері від 21 вересня, зокрема, інформацію про політичні та економічні події в Україні, матеріали з проблем свободи слова, огляд зарубіжної преси. З коментарем виступає відомий український письменник, багаторічний оглядач радіостанції „Свобода” Анатолій Стреляний.

Як повідомив керівник департаменту реклами та поширення преси холдингу Віталій Мухін, частина накладу газети - близько 2000 примірників - надходить до Бельгії, Великобританії, Німеччини, Польщі, Угорщини та Франції. Безкоштовні рекламні примірники газети отримають організації та установи Європейського союзу та численних інших європейських структур, НАТО, а також урядові та президентські служби країн Європейського Союзу. Серед адресатів розсилки - топ-менеджери таких фірм із світовими іменами як Сіменс, Пежо, АББ, Філіпс, БАТ та сотні інших.

Решта накладу поширюється в Україні, зокрема в літаках міжнародних авіаліній, через кіоски „Союздруку” та за передплатою.

Контактний телефон Kyiv Weekly +380 44 428 09 40

За інформацією прес-служби Kyiv Weekly
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY