Глава держави провів нараду за участю Державного секретаря, прем’єр-міністра і секретаря РНБОУ

7 Вересня 2005
670
7 Вересня 2005
18:19

Глава держави провів нараду за участю Державного секретаря, прем’єр-міністра і секретаря РНБОУ

670
Глава держави провів нараду за участю Державного секретаря, прем’єр-міністра і секретаря РНБОУ
Президент України провів нараду за участю новопризначеного Державного секретаря України Олега Рибачука, прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко і секретаря РНБОУ Петра Порошенка. На зустріч також було запрошено кілька урядовців і керівництво Секретаріату Президента.

Під час наради Глава держави наголосив на необхідності злагодженої роботи команди і налагодження взаємодії між інститутами влади. Президент зауважив, що особистісні конфлікти деяких членів команди призвели до серйозних політичних наслідків і «завдали серйозної шкоди не лише репутації команди, а й іміджу держави». «Відповідальність за це лежить на кожному», – наголосив Президент. На його думку, питання політичної культури «на сьогодні стоїть дуже гостро». «Досить з'ясовувати стосунки – треба працювати на країну», – сказав Віктор Ющенко.

Глава держави підкреслив, що найближчим часом він прийме низку важливих рішень, спрямованих на покращення роботи команди. «Ці висновки прийматимуться, враховуючи результати роботи посадовців та їхнє вміння працювати в команді», – зауважив Віктор Ющенко.

За результатами наради Президент доручив новопризначеному Державному секретарю України Олегу Рибачуку найближчим часом представити своє бачення оптимізації роботи Секретаріату Президента. Глава держави зауважив, що висуватиме найвищі вимоги до якості роботи кожного працівника Секретаріату.

За інформацією прес-служби Президента України

Читайте також:

Держсекретарем України став Олег Рибачук

На таємній нараді в секретаріаті обговорюють відставку Тимошенко?

Віч-на-віч

Микола Томенко вважає відставку Зінченка тривожним сигналом

Президент України прийняв відставку Державного секретаря України Олександра Зінченка

Олександр Зінченко пішов через протиріччя навколо повноважень?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду