Закінчено досудове слідство у справі Андрія Федура

23 Серпня 2005
665
23 Серпня 2005
12:26

Закінчено досудове слідство у справі Андрія Федура

665
Закінчено досудове слідство у справі Андрія Федура
Як повідомила сьогодні прес-служба ГПУ, Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури закінчено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням адвоката Андрія Федура за статтею 182 Кримінального кодексу України (порушення недоторканості приватного життя).

Андрій Федур притягується до кримінальної відповідальності за те, що використовуючи свої права як захисника обвинуваченого Бориса Колесникова, достовірно знаючи, що отримана ним у зв’язку з виконанням професійних обов’язків інформація про грошові вклади членів сім'ї Пенчуків є конфіденційною, 13 липня 2005 року поширив її через засоби масової інформації.

19 серпня 2005 року Андрію Федуру та його захиснику оголошено про закінчення досудового слідства.

Після ознайомлення обвинуваченого та його захисників з матеріалами кримінальної справи вона буде передана до суду для розгляду по суті.

За інформацією прес-служби ГПУ

Читайте також:

Отстранение Федура от дела Гонгадзе обжаловано в суде

Головатый считает «идиотизмом» действия Генпрокуратуры в отношении адвоката Федура

Генпрокуратура отстранила Федура от защиты матери Гонгадзе (оновлено)

Президента, главреда и журналиста ТРК «Украина» вызвали на допрос по делу Федура-Богатыревой
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду