Президента, главреда и журналиста ТРК «Украина» вызвали на допрос по делу Федура-Богатыревой

9 Серпня 2005
719
9 Серпня 2005
14:15

Президента, главреда и журналиста ТРК «Украина» вызвали на допрос по делу Федура-Богатыревой

719
Президента, главреда и журналиста ТРК «Украина» вызвали на допрос по делу Федура-Богатыревой
8 августа по поручению Генеральной прокуратуры в городскую прокуратуру Донецка в качестве свидетелей по уголовному делу, возбужденному в отношении народного депутата Раисы Богатыревой и адвоката Андрея Федура, были вызваны на допрос президент, главный редактор и журналист телекомпании «Украина».

Поводом для этого послужил материал, вышедший в программе «События» 13 июня. В нем содержался видеоматериал с пресс-конференции Богатыревой и Федура, на которой они представили новые свидетельства по делу председателя Донецкого областного совета Бориса Колесникова, подтверждающие, как они заявили, что Колесников полностью рассчитался за акции торгового центра «Белый лебедь».

«Вызывает недоумение сам факт такого допроса тележурналистов, выполняющих свой профессиональный долг, ведь указанная пресс-конференция и другие информационные материалы по делу Б.Колесникова вызывают живой интерес у телезрителей и являются общественно значимой информацией. Именно поэтому данное дело так пристально освещается как украинскими, так и зарубежными средствами массовой информации», - пишет «UAtoday».

Обком

Читайте також:

Луценко: У справі Колесника будуть інші, не менш відомі затримані

Спикера Донецкого облсовета вызвали на допрос. Следующими могут быть Богатырева и Кушнарев
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду