У Луцьку пройде кінофестиваль «Моє місто – моє життя»

22 Серпня 2005
905
22 Серпня 2005
16:40

У Луцьку пройде кінофестиваль «Моє місто – моє життя»

905
У Луцьку пройде кінофестиваль «Моє місто – моє життя»
26-29 вересня у Луцьку проходитиме II Міський фестиваль аматорського та професійного кіно «Моє місто – моє життя». На нього можна представити будь-які кінороботи, які мають стосунок до Луцька та Волині, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

Фестиваль є конкурсним і проводиться у два етапи – відбірковий та заключний. Фільми, які пройдуть конкурсний відбір, транслюватимуться на каналах місцевого телебачення, у кіноконцертному комплексі «Промінь» і на майданах міста протягом заключного туру 26-29 вересня, який пройде під час відзначення 920–річчя Луцька.

До участі у фестивалі запрошуються творчі колективи професійних кіностудій та телерадіокомпаній, а також аматорські творчі кіновідеоб’єднання та окремі автори. Кожна група може подати до трьох конкурсних робіт.

Переможців визначатимуть у двох номінаціях – серед професійних та аматорських фільмів. Окремо відзначатимуться володарі Гран-прі кінофестивалю і Призу глядацьких симпатій. На переможців очікують грошові премії від міської влади та спонсорів.

Західна Інформаційна Корпорація

Читайте також:

В Киеве начинается кинофестиваль "Европейский киновернисаж"

Фестиваль российского искусства в восьмой раз пройдет в Каннах

В Киеве - кинофестиваль "Новое кино Украины"

Завершився Міжнародний фестиваль продюсерського кіно "Кіно-Ялта 2005"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду