detector.media
22.08.2005 16:40
У Луцьку пройде кінофестиваль «Моє місто – моє життя»
26-29 вересня у Луцьку проходитиме II Міський фестиваль аматорського та професійного кіно «Моє місто – моє життя». На нього можна представити будь-які кінороботи, які мають стосунок до Луцька та Волині, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

Фестиваль є конкурсним і проводиться у два етапи – відбірковий та заключний. Фільми, які пройдуть конкурсний відбір, транслюватимуться на каналах місцевого телебачення, у кіноконцертному комплексі «Промінь» і на майданах міста протягом заключного туру 26-29 вересня, який пройде під час відзначення 920–річчя Луцька.

До участі у фестивалі запрошуються творчі колективи професійних кіностудій та телерадіокомпаній, а також аматорські творчі кіновідеоб’єднання та окремі автори. Кожна група може подати до трьох конкурсних робіт.

Переможців визначатимуть у двох номінаціях – серед професійних та аматорських фільмів. Окремо відзначатимуться володарі Гран-прі кінофестивалю і Призу глядацьких симпатій. На переможців очікують грошові премії від міської влади та спонсорів.

Західна Інформаційна Корпорація

Читайте також:

В Киеве начинается кинофестиваль "Европейский киновернисаж"

Фестиваль российского искусства в восьмой раз пройдет в Каннах

В Киеве - кинофестиваль "Новое кино Украины"

Завершився Міжнародний фестиваль продюсерського кіно "Кіно-Ялта 2005"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY