Китай ужесточает контроль над вещанием иностранных СМИ

4 Серпня 2005
721
4 Серпня 2005
10:10

Китай ужесточает контроль над вещанием иностранных СМИ

721
Китай ужесточает контроль над вещанием иностранных СМИ
Власти Китая заявили, что они замораживают действие лицензий на трансляцию на территории страны некоторых иностранных развлекательных спутниковых телеканалов. Будyт введены дополнительные ограничения на трансляцию иностранных телепрограмм, ввоза книг и газет с целью ужесточить контроль над культурной жизнью населения страны.

"Импортирование продуктов культуры, не соответствующих постановлению, будет наказываться в зависимости от обстоятельств. В особо серьезных случаях у импортеров будут отбираться лицензии", - говорится в постановлении департамента пропаганды министерства культуры Китая.

Ограничения вещания коснутся в первую очередь таких развлекательных каналов, как MTV China, Star TV. Передачи CNN и BBC World можно будет смотреть только в гостиницах или в тех районах, где живут иностранцы.

Ужесточаются правила поставки в Китай иностранных книг и видеоигр.

Подробности.ua

Читайте також:

Китай ограничил сотрудничество национальных СМИ с иностранными

ВВС попросит разрешение на вещание в Китае

Тайвань объявил китайских журналистов персонами нон-грата
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ua"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду