Юрій Горбунов: В телешоу "Запитання для чемпіонів", на відміну від "Першого мільйона", час має значення»

18 Липня 2005
1684
18 Липня 2005
16:18

Юрій Горбунов: В телешоу "Запитання для чемпіонів", на відміну від "Першого мільйона", час має значення»

1684
Юрій Горбунов: В телешоу "Запитання для чемпіонів", на відміну від "Першого мільйона", час має значення»
“Детектор медіа” вже повідомляла про нове телешоу “Запитання для чемпіонів”, що має вийти вперше на каналі СТБ 29 серпня. Детальніше про новий проект розповідає його ведучий, відомий шоумен Юра Горбунов.

- Це ігрове шоу, - каже Юрій. - Воно складатиметься з трьох частин–трьох таймів. Мета шоу – заробити гроші, які можна буде або одразу одержати, або ж, взявши участь у супергрі тижня, зірвати ще більшу суму – джекпот. Йдеться про великі суми. Буде також первинний відбір учасників, тому що для участі у шоу такого плану треба все-таки мати певний рівень інтелекту та ерудиції. Програма триватиме десь орієнтовно сорок хвилин, виходитиме щобудня, підсумкова супергра – в суботу.

- Якщо порівняти це шоу з іншими подібними, які вже є в Україні, зокрема, “Першим мільйоном”, які відмінності? Зрештою, чому саме ця програма?

- Відмінності, звісно ж, є. Передусім, це кількість учасників: якщо в “Першому мільйоні” бере участь один гравець, який набирає бали протягом усієї передачі, то в “Запитаннях для чемпіонів” гравців п’ятеро, і важливо не тільки відповісти правильно, а й відповісти найшвидше. Один із конкурсів шоу присвячено винятково тому, щоб відповісти за короткий час на максимальну кількість запитань; тобто у нас, на відміну від “Першого мільйона”, час має значення.

Слід сказати, що “Запитання для чемпіонів” – дуже відоме шоу, яке йде майже в усіх країнах Європи, зокрема, у Франції – впродовж сімнадцяти років. Це класика жанру.

- У прес-релізі СТБ сказано, що ви постанете перед глядачем в новому амплуа. Що малося на увазі?

- Це перебільшення. Радикально нового буде не так багато, Юра Горбунов залишиться Юрою Горбуновим. Звісно, я дорослішаю, і разом зі мною дорослішають і мої передачі.

- Чи легко було одержати ліцензію?

- Думаю, це запитання до студії “Пілот”, яка вироблятиме шоу. Особисто я не володію такою інформацією.

- На які рейтинги ви розраховуєте?

- Я не думаю про рейтинги. Хай про них думають продюсери, менеджери, виробники. Я просто роблю те, що мені подобається, і одержую від цього задоволення.

Розмовляв Роман Горбик, для “Детектор медіа”

Читайте також:

"Вопросы для чемпионов" стоят больше $1 млн. в год

"Вопросы для чемпионов" будут задавать на СТБ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1684
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду