Телеканал "Интер" выкупил права на показ ЧМ-2006

24 Червня 2005
664
24 Червня 2005
18:15

Телеканал "Интер" выкупил права на показ ЧМ-2006

664
Телеканал "Интер" выкупил права на показ ЧМ-2006
Как сообщает RUpor cо ссылкой на "Наш спорт", телеканал "Интер" выкупил права на показ ЧМ-2006 на территории Украины. Позаботившись о лицензии практически за год, лидер украинского телерынка уже может готовить всевозможные спецпроекты, посвященные ЧМ-2006.

Кроме того, подобный временной запас позволяет с максимальной выгодой решать вопросы привлечения спонсоров. Подобная предусмотрительность не может не радовать украинских футбольных болельщиков, в памяти которых еще свежи воспоминания об "инфарктном" приобретении тем же "Интером" прав на трансляцию недавнего матча Греция-Украина (напомним, что в телепрограмме этот матч не значился, а вопрос с его показом был решен за сутки до стартового свистка).

Читайте також:

НТКУ проводить переговори щодо трансляції футбольного чемпіонату України

Телеканал "Интер" будет траслировать Чемпионат мира по футболу-2006
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
664
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду