НТКУ проводить переговори щодо трансляції футбольного чемпіонату України

13 Липня 2005
656
13 Липня 2005
19:35

НТКУ проводить переговори щодо трансляції футбольного чемпіонату України

656
НТКУ проводить переговори щодо трансляції футбольного чемпіонату України
Глядачі Першого національного не змогли побачити перші матчі першого туру футбольного Чемпіонату України, що розпочався 12 липня. Але всі інші принципово важливі поєдинки футбольні вболівальники зможуть побачити в ефірі Першого Національного каналу. Про це повідомив директор ТО “Спорт” НТКУ Володимир Шевченко. Шевченко додав, що раніше НТКУ співпрацювало з посередницькою компанією “Медіа Спорт Промоушн”, яка давала права на трансляцію матчів, вела комерційну діяльність. Ще в червні ця фірма пообіцяла Національній телекомпанії права на трансляцію 30-ти найкращих матчів, включаючи поєдинки за участю “Динамо” та “Шахтаря” (домашні матчі цих команд раніше показували інші канали). Проте до сьогодні керівництво НТКУ так і не отримало пропозицію від МСП, та й клуби ще не уклали з цією компанією угод. Оскільки для Першого національного трансляція футбольних матчів є принциповою справою, НТКУ вирішила провести переговори з командами сама, без посередників. Договори між НТКУ та футбольними клубами будуть підписані, адже не виправдати сподівань своїх глядачів Перший національний не має права.

за інф. прес-служби НТКУ

Читайте також:

Телеканал "Интер" будет траслировать Чемпионат мира по футболу-2006

Телеканал "Интер" выкупил права на показ ЧМ-2006
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду