Людмила Добровольська каже, що не вестиме сьогодні ТСН

23 Листопада 2004
1031
23 Листопада 2004
15:23

Людмила Добровольська каже, що не вестиме сьогодні ТСН

1031
Людмила Добровольська каже, що не вестиме сьогодні ТСН
Ведуча ТСН Людмила Добровольська спростувала в інтерв"ю "Детектор медіа" інформацію про те, що нібито вона сьогодні планує вести ефір ТСН о 19:30.

Нагадаємо, у неділю відмовилися від ведення передвиборчого марафону на каналі "1+1" Андрій Тичина та Олесь Терещенко.

Учора ведучі ТСН на зустрічі із менеджментом каналу вирішили, що ТСН не виходитиме доки не буде можливості висвітлювати новини з дотриманням професійних стандартів.

Замість ТСН вийшов так званий "спецпроект" В.Піховшека.

На знак солідарності із ТСН в ефір учора після програми В.Піховшека не вийшов й "Проспорт". Це було спільне рішення колективу цієї програми та ведучого Сергія Полховського. Як повідомила ведуча "Проспорт" Марічка Падалко, на редакцію чиниться тиск з тим, щоб програма таки вийшла сьогодні. Однак, на учорашній зустрічі із В.Оселедчиком Марічка Падалко пояснила свою позицію так: "за умов, коли "Проспорт" - єдина програма каналу, крім програми Піховшека, що виходить у прямому ефірі, ми не можемо говорити про спорт, коли такі події відбуваються у Києві".

Інф. "Детектор медіа"

Читайте також:

Ведучі ТСН на каналі "1+1" відмовились виходити в ефір
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду