Знімальну групу ICTV виштовхали з інтернет-конференції Єрмілова

4 Лютого 2004
607
4 Лютого 2004
11:00

Знімальну групу ICTV виштовхали з інтернет-конференції Єрмілова

607
Знімальну групу ICTV виштовхали з інтернет-конференції Єрмілова
Прикрий інцидент стався між знімальними групами телеканалу ICTV, програми "Енергетична Україна" та охороною Міністерства палива та енергетики - повідомляє ІМІ з посиланням на "Факти", ICTV Спроби журналістів потрапити на інтернет-конференцію міністра Сергія Єрмілова скінчилися застосуванням сили з боку охоронців.

Застосуванням сили з боку охорони Мінпаливенерго закінчилися спроби журналістів телекомпанії ICTV та програми "Енергетична Україна" потрапити на Інтернет-конференцію з міністром Сергієм Єрміловим. Конференція через всесвітню мережу мала висвітлити відповіді керівника відомства на питання людей та припідняти завісу у питанні використання нафтогону Одеса-Броди. 4 лютого уряд має визначитися із напрямком транспортування нафти. Охоронці обмежилися силою, а пояснили це тим, що об‘єкт – стратегічний. Представитися журналістам хлопці в камуфляжі не схотіли.

Охорона в міністерстві – високопрофесійна. Камера під час інциденту не постраждала. Але пояснити, чому хол державної установи такий втаємничений - не змогла. Мабуть, їм ніхто не розповів, що існує президентський указ про відкритість діяльності органів державної влади. А також, що за умисне перешкоджання діяльності журналістів Кримінальний Кодекс обіцяє штраф, арешт і навіть трирічне ув’язнення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
607
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду