detector.media
04.02.2004 11:00
Знімальну групу ICTV виштовхали з інтернет-конференції Єрмілова
Прикрий інцидент стався між знімальними групами телеканалу ICTV, програми "Енергетична Україна" та охороною Міністерства палива та енергетики - повідомляє ІМІ з посиланням на "Факти", ICTV Спроби журналістів потрапити на інтернет-конференцію міністра Сергія Єрмілова скінчилися застосуванням сили з боку охоронців.

Застосуванням сили з боку охорони Мінпаливенерго закінчилися спроби журналістів телекомпанії ICTV та програми "Енергетична Україна" потрапити на Інтернет-конференцію з міністром Сергієм Єрміловим. Конференція через всесвітню мережу мала висвітлити відповіді керівника відомства на питання людей та припідняти завісу у питанні використання нафтогону Одеса-Броди. 4 лютого уряд має визначитися із напрямком транспортування нафти. Охоронці обмежилися силою, а пояснили це тим, що об‘єкт – стратегічний. Представитися журналістам хлопці в камуфляжі не схотіли.

Охорона в міністерстві – високопрофесійна. Камера під час інциденту не постраждала. Але пояснити, чому хол державної установи такий втаємничений - не змогла. Мабуть, їм ніхто не розповів, що існує президентський указ про відкритість діяльності органів державної влади. А також, що за умисне перешкоджання діяльності журналістів Кримінальний Кодекс обіцяє штраф, арешт і навіть трирічне ув’язнення.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY