Байкам Піховшека і Джангірова ніхто не вірить

23 Квітня 2003
1002
23 Квітня 2003
18:28

Байкам Піховшека і Джангірова ніхто не вірить

1002
Байкам Піховшека і Джангірова ніхто не вірить
Новинам телеканалів "1+1" і "Інтер", які контролюються СДПУ(о), довіряє найменша кількість телеглядачів. Про це свідчать результати останнього соцопитування телеглядачів, проведеного на замовлення Інституту політики.

Кількість телеглядачів, які дивляться програми новин на телеканалі "Інтер", складає – 67%, на "1+1" – 71%, від загальної кількості опитаних.

Найбільша кількість глядачів, які не довіряють програмам новин, спостерігається на найрейтинговіших телеканалах. Так, на телеканалі "Інтер" різниця між тими хто дивиться телеканал і тими, хто довіряє складає - 25% на "1+1" – 22%.

Найнижчий рейтинг довіри у Першого Національного телеканалу. УТ-1 має найменшу кількість глядачів, які дивляться на ньому програми новин – 21% і найменшу кількість тих, хто їм довіряє – 8%.

Найбільша довіра до теленовин серед глядачів каналу СТБ, лише 3% з усіх опитаних сумнівається у їхній правдивості, повідомляє "Українське демократичне коло".

Серед ведучих теленовин лідером рейтингу довіри є Алла Мазур (Студія "1+1") — їй довіряють 62% опитаних. }. Її рейтинг значно перевищує довіру до ТСН (49%).

В антирейтингу теж лідирують журналісти Студії "1+1" В'ячеслав Піховшек - 16% ("Епіцентр"), та Дмитро Джангіров - 9% ("Проте"), а також ведучі УТ-1 Людмила Томанек - (9%) та Олександр Сухачов - (8%). Опитування проводилось "Українським демократичним колом" 18 – 25 лютого 2003 року на замовлення Інституту політики. Вибіркова репрезентує доросле населення України й охоплює усі регіони країни. Методом анкетування за місцем проживання опитано 1000 респондентів віком 18 років і старших.

УП
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1002
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду