Рибак знову заявив, що ложу преси у Раді відгородять склом

Рибак знову заявив, що ложу преси у Раді відгородять склом

19 Листопада 2013
11861
19 Листопада 2013
17:56

Рибак знову заявив, що ложу преси у Раді відгородять склом

11861
Рибак знову заявив, що ложу преси у Раді відгородять склом
Рибак знову заявив, що ложу преси у Раді відгородять склом

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак пообіцяв відокремити склом балкон зали пленарних засідань у Верховній Раді, де знаходяться журналісти. Про це повідомляє інформагентство «Інтерфакс-Україна».

 

У повідомленні йдеться, що у вівторок 19 листопада з ложі преси парламенту на голови присутніх у залі засідань народних депутатів полетіли листівки. На них були фотографії екс-прем'єра Юлії Тимошенко і напис «Юлі - волю!», підпис - «Андрій Лозовий. Радикальна партія Олега Ляшка».

 

Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», народні депутати з фракції Партії регіонів зажадали від керівництва парламенту забезпечити їм нормальну роботу. За їх словами, вони побоюються, що з ложі преси на них можуть впасти будь-які предмети. «Ми вимагаємо забезпечити нормальну роботу депутатам», - заявив народний депутат України Олександр Стоян (фракція Партії регіонів), звертаючись до керівництва парламенту.

 

На вечірньому засіданні спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив: «Я дав команду, ми закриємо склом, щоб не кидали». Пізніше голова парламенту додав: «Той , хто кидав щось зверху, він вже кидати не буде. Я дав команду, і його тут не буде (...)».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спікер Верховної Ради Володимир Рибак пообіцяв не відгороджувати журналістів у ложі преси від народних депутатів за допомогою спеціального загороджувального скла на балконі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11861
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
3814 дн. тому
Таки так, тварин варто відгороджувати від відвідувачів. Алегорію доповнює і той факт що в усіх звіринцях їхні небезпечні мешканці часто сидять у ямі, аби не змогли до людей дострибнути. Та й більшість відвідувачів зоопарків беруть з собою фотокамери.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду