detector.media
19.11.2013 17:56
Рибак знову заявив, що ложу преси у Раді відгородять склом
Рибак знову заявив, що ложу преси у Раді відгородять склом

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак пообіцяв відокремити склом балкон зали пленарних засідань у Верховній Раді, де знаходяться журналісти. Про це повідомляє інформагентство «Інтерфакс-Україна».

 

У повідомленні йдеться, що у вівторок 19 листопада з ложі преси парламенту на голови присутніх у залі засідань народних депутатів полетіли листівки. На них були фотографії екс-прем'єра Юлії Тимошенко і напис «Юлі - волю!», підпис - «Андрій Лозовий. Радикальна партія Олега Ляшка».

 

Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», народні депутати з фракції Партії регіонів зажадали від керівництва парламенту забезпечити їм нормальну роботу. За їх словами, вони побоюються, що з ложі преси на них можуть впасти будь-які предмети. «Ми вимагаємо забезпечити нормальну роботу депутатам», - заявив народний депутат України Олександр Стоян (фракція Партії регіонів), звертаючись до керівництва парламенту.

 

На вечірньому засіданні спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив: «Я дав команду, ми закриємо склом, щоб не кидали». Пізніше голова парламенту додав: «Той , хто кидав щось зверху, він вже кидати не буде. Я дав команду, і його тут не буде (...)».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спікер Верховної Ради Володимир Рибак пообіцяв не відгороджувати журналістів у ложі преси від народних депутатів за допомогою спеціального загороджувального скла на балконі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY