Ведучий Анатолій Анатоліч повертається в «Голос країни»

Ведучий Анатолій Анатоліч повертається в «Голос країни»

15 Травня 2014
8966
15 Травня 2014
11:09

Ведучий Анатолій Анатоліч повертається в «Голос країни»

8966
Ведучий Анатолій Анатоліч повертається в «Голос країни»
Ведучий Анатолій Анатоліч повертається в «Голос країни»

Анатолій Анатоліч знову стане співведучим шоу «Голос країни. Перезавантаження» каналу «1+1» на етапі прямих ефірів проекту, повідомляє прес-служба каналу.

 

Як і в попередніх сезонах, він працюватиме в редрумі - кімнаті, де учасники в прямому ефірі налаштовуються на виступи, спілкуються одне з одним і чекають результатів глядацького голосування.

 

Крім того, в цьому сезоні велику увагу ведучий приділить шанувальникам проекту в інтернеті. «Ми використовуємо величезний екран, де будемо відстежувати реакцію глядачів в інтернеті на події в ефірі «Голосу країни». І самі учасники теж будуть виявляти активність, викладати свої фотки, ділитися емоціями, побажаннями», - розповів ведучий.

 

Інтернет-користувачі, які викладуть фото з хештегом #goloskrainy, можуть не тільки потрапити на екрани під час прямої трансляції, а й здобути квиток на наступний ефір проекту, повідомляє прес-служба.

 

Нагадаємо, перший прямий ефір шоу «Голос країни. Перезавантаження» відбудеться вже цієї неділі, 18 травня, о 21:00 на каналі «1+1». За його результатами з 16 учасників тільки половина пройде у півфінал.

 

У кожній команді одного півфіналіста оберуть глядачі шляхом голосування. Ще по одному учаснику наступного прямого ефіру виберуть самі тренери. Правила глядацького голосування буде оголошено в прямому ефірі.

 

Основною ведучою на сцені «Голосу країни» є Ольга Фреймут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8966
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду