detector.media
15.05.2014 11:09
Ведучий Анатолій Анатоліч повертається в «Голос країни»
Ведучий Анатолій Анатоліч повертається в «Голос країни»

Анатолій Анатоліч знову стане співведучим шоу «Голос країни. Перезавантаження» каналу «1+1» на етапі прямих ефірів проекту, повідомляє прес-служба каналу.

 

Як і в попередніх сезонах, він працюватиме в редрумі - кімнаті, де учасники в прямому ефірі налаштовуються на виступи, спілкуються одне з одним і чекають результатів глядацького голосування.

 

Крім того, в цьому сезоні велику увагу ведучий приділить шанувальникам проекту в інтернеті. «Ми використовуємо величезний екран, де будемо відстежувати реакцію глядачів в інтернеті на події в ефірі «Голосу країни». І самі учасники теж будуть виявляти активність, викладати свої фотки, ділитися емоціями, побажаннями», - розповів ведучий.

 

Інтернет-користувачі, які викладуть фото з хештегом #goloskrainy, можуть не тільки потрапити на екрани під час прямої трансляції, а й здобути квиток на наступний ефір проекту, повідомляє прес-служба.

 

Нагадаємо, перший прямий ефір шоу «Голос країни. Перезавантаження» відбудеться вже цієї неділі, 18 травня, о 21:00 на каналі «1+1». За його результатами з 16 учасників тільки половина пройде у півфінал.

 

У кожній команді одного півфіналіста оберуть глядачі шляхом голосування. Ще по одному учаснику наступного прямого ефіру виберуть самі тренери. Правила глядацького голосування буде оголошено в прямому ефірі.

 

Основною ведучою на сцені «Голосу країни» є Ольга Фреймут.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY