Янукович заявив, що не збирається у відставку (+ВІДЕО)

22 Лютого 2014
9830
22 Лютого 2014
16:45

Янукович заявив, що не збирається у відставку (+ВІДЕО)

9830
Янукович заявив, що не збирається у відставку (+ВІДЕО)

Президент України Віктор Янукович заявив ефірі телеканалу 112, що не має наміру подавати у відставку і залишати країну, пише «Українська правда».


«Я залишаюся на території України. Я буду закликати всіх міжнародних спостерігачів, всіх посередників, які брали участь у цьому політичному конфлікті, щоб вони зупинили бандитів, це не опозиція, це бандити», - вважає глава держави.


«Сьогодні на виході з парламенту депутатів б'ють, закидають камінням, залякують. Рішення, які зараз приймають (у Раді), всі протизаконні. Я нічого підписувати не буду з бандитами, які сьогодні тероризують всю країну і український народ, ганьблять Україну», - заявив Янукович.


«Я хочу знайти відповідь, що ми будемо далі робити в країні. Яким шляхом підемо. І звичайно та паніка, яка сьогодні охопила, я скажу нормальних людей - і на заході, і на сході, і в центрі... Я бачив, що робиться в Києві. По моєму автомобілю стріляли, але у мене немає страху», - заявив Янукович.

Також Янукович повідомив, коментуючи заяву про відставку Володимира Рибака: «Його побили. Вчора в його машину стріляли. Він подзвонив мені, і я відправив його  на лікування у Донецьк. Те ж саме з головою АП Клюєвим».


«Зараз пішли погрози суддям Конституційного суду. Різними шляхами це роблять - телефоном, електронними повідомленнями. Вчора депутати з Партії регіонів виходили з Ради - їх закидали камінням»
, - додав Янукович.

 

 

 

«Мене охоплює горе за нашу країну. Я відчуваю відповідальність», - додав він.
 

 

Тим часом Громадська Комісія з розслідування та попередження порушень прав людини в Україні розпочала складати список вищих посадових осіб, причетних до неправомірного застосування сили проти учасників акцій протесту. Перший у цьому переліку з 25 осіб - Віктор Янукович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду