detector.media
22.02.2014 16:45
Янукович заявив, що не збирається у відставку (+ВІДЕО)

Президент України Віктор Янукович заявив ефірі телеканалу 112, що не має наміру подавати у відставку і залишати країну, пише «Українська правда».


«Я залишаюся на території України. Я буду закликати всіх міжнародних спостерігачів, всіх посередників, які брали участь у цьому політичному конфлікті, щоб вони зупинили бандитів, це не опозиція, це бандити», - вважає глава держави.


«Сьогодні на виході з парламенту депутатів б'ють, закидають камінням, залякують. Рішення, які зараз приймають (у Раді), всі протизаконні. Я нічого підписувати не буду з бандитами, які сьогодні тероризують всю країну і український народ, ганьблять Україну», - заявив Янукович.


«Я хочу знайти відповідь, що ми будемо далі робити в країні. Яким шляхом підемо. І звичайно та паніка, яка сьогодні охопила, я скажу нормальних людей - і на заході, і на сході, і в центрі... Я бачив, що робиться в Києві. По моєму автомобілю стріляли, але у мене немає страху», - заявив Янукович.

Також Янукович повідомив, коментуючи заяву про відставку Володимира Рибака: «Його побили. Вчора в його машину стріляли. Він подзвонив мені, і я відправив його  на лікування у Донецьк. Те ж саме з головою АП Клюєвим».


«Зараз пішли погрози суддям Конституційного суду. Різними шляхами це роблять - телефоном, електронними повідомленнями. Вчора депутати з Партії регіонів виходили з Ради - їх закидали камінням»
, - додав Янукович.

 

 

 

«Мене охоплює горе за нашу країну. Я відчуваю відповідальність», - додав він.
 

 

Тим часом Громадська Комісія з розслідування та попередження порушень прав людини в Україні розпочала складати список вищих посадових осіб, причетних до неправомірного застосування сили проти учасників акцій протесту. Перший у цьому переліку з 25 осіб - Віктор Янукович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY