1 лютого в Українському домі - покази стрічок фестивалю Docudays UA

1 Лютого 2014
12028
1 Лютого 2014
19:05

1 лютого в Українському домі - покази стрічок фестивалю Docudays UA

12028
1 лютого в Українському домі - покази стрічок фестивалю Docudays UA

1 лютого о 21:00 в Українському домі розпочнуться покази фільмів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Про це повідомляє прес-служба форуму.

 

У програмі альманах російських режисерів Павла Костомарова, Алєксандра Расторґуєва та Алєксея Півоварова «Строк» про лідерів російської опозиції та протести, що сколихнули країну після президентських виборів, Також сьогодні демонструватиметься фільм українського режисера-документаліста Романа Бондарчука «Ромська мрія» - дослідження проблем ромів Закарпатської області.

 

Виставковий центр «Український дім», який перебуває зараз під контролем протестувальників, протягом останніх днів став центром самоорганізованих культурних, освітніх та мистецьких ініціатив. Поміж іншими ініціативами, за сприяння Студентської Асамблеї та Проекту «Без кордонів», в Українскому домі розпочато програму кінопоказів, яка включає у себе різноманітні художні й документальні стрічки з України та з-за кордону.

 

DocudaysUA, готуючи зараз наступний фестиваль, що відбудеться 21-28 березня 2014,  бере участь у кінопрограмі Українського дому, і проводитиме покази фільмів з програм фестивалю протягом останніх років.

 

Показ вестиме правозахисник Максим Буткевич.

 

Контактна особа:Олеся Мигаль,

mygal.olesya@gmail.com

+38 (097) 516 11 36

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду