Екс-регіоналка і екс-директор Дніпропетровської ОДТРК запевняє виборців, що вона проти Партії регіонів

Екс-регіоналка і екс-директор Дніпропетровської ОДТРК запевняє виборців, що вона проти Партії регіонів

8 Листопада 2013
69304
8 Листопада 2013
13:07

Екс-регіоналка і екс-директор Дніпропетровської ОДТРК запевняє виборців, що вона проти Партії регіонів

69304
Екс-регіоналка і екс-директор Дніпропетровської ОДТРК запевняє виборців, що вона проти Партії регіонів
Екс-регіоналка і екс-директор Дніпропетровської ОДТРК запевняє виборців, що вона проти Партії регіонів

Кандидат в депутати від Радикальної партії Ляшка по 223 округу в Києві екс-директор Дніпропетровської ОДТРК Вікторія Шилова на зустрічах з виборцями запевняє, що вона киянка та виступає проти Партії регіонів. Про це свідчить відео, записане під час однієї з зустрічей пані Шилової з потенційними виборцями, записане 6 листопада, пише «Українська правда».

 

«Жителі звернулися до активістів з інформацією, що даний кандидат обманює їх, розповідаючи, що вона киянка, журналістка, опозиціонерка, яка завжди боролася з "донецькими"», - розповідає автор відео.

 

«Однак, коли до пані Шилової були поставлені дані запитання, вона удалася до образ. Вона назвала мене "дебілом", "провокатором" і "божевільним". Врешті-решт, не бажаючи відповідати на запитання, пані Шилова перейшла до несмішних трюків. Вона почала обзивати мене людиною, яка ненавидить жінок та дітей», - додав автор.

 

Вікторія Шилова - депутат Дніпропетровської облради. У березні 2012  році вона була звільнена з посади голови облради і виключена з Партії регіонів.

 

Причиною відставки стало розслідування Контрольної комісії, за результатами якої виявилося, що пані Шилова використовувала адміністративний тиск в особистих цілях і також розпалювала міжнаціональну ворожнечу. Так зазначалося, що вона використовувала адміністративний тиск на працівників бюджетної сфери, вимагаючи від керівників Новомосковського району (Дніпропетровська обл.) збирати на зустрічі з нею у робочий час лікарів, комунальників, викладачів.

 

У 2006 році Вікторія Шилова також була виключена зі Національної спілки журналістів України за порушення етичних норм журналістики. 2006 року пані Шилова була кандидатом в депутати від Блоку Павла Лазаренка, була 5-м номером списку. Згідно з інформацією на її офіційному сайті, кандидатка народилася у Новомосковську Дніпропетровської області. Має дві вищі освіти - закінчила Дніпропетровський національний університет і Київський національний університет культури і мистецтв, спеціальність - кіно, телемистецство.

 

 

Нагадаємо, 2012 року Шилова балотувалася до парламенту від Радикальної партії, але не потрапила до Верховної Ради.

 

У липні 2009 року Державний комітет телебачення та радіомовлення звільнив Вікторію Шилову з посади директора Дніпропетровської ОДТРК. Держкомтелерадіо заявило, що її було звільнено через скарги Дніпропетровської облдержадміністрації. Після цього вона оголосила, що планує стати міністром інформації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
69304
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Narod
3683 дн. тому
Jurnalist - krasav4ik!!! A eta tuporylaja osoba xo4et po lubomu v parlament i k vlasti! Spasibo jurnalistu - prolil nemnogo svet! Pobolshe by takix!
Alex
3701 дн. тому
Во время событий на Майдане Шилова фонтанировала дифирамбами в адрес "героев Беркута" и брызгала ядовитой желчью в адрес "майданутых"...
Андрей
3749 дн. тому
Вот лживая мразь Шилова
петя
3783 дн. тому
Яка не конструктивна критика проти журналіста. Неможна так погано говорити про журналістів, не можна ображати журналістів. Не правда, що журналіст не любить жінок , причому тут діти?
Dnipro
3792 дн. тому
Шилова жила в Днепропетровске, сначала боролась с режимом Януковича, пыталась в "Нашу Украину" но посколько не получила руководящую должность побежала в БЮТ, потом Блок Лазаренка, дальше ПРедурки, потом пробывала в Социалистическую Мороза, а теперь оказалась вдруг с рождения живет в Киеве и родственица Ляшка - ну просто феномен "Человек ПАУК" просто отдыхает с фантазиями Шиловой.
Dnipro
3792 дн. тому
Ввиктория оказываеться сумашедшая
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду