У Донецьку пройшов мітинг на підтримку журналіста «Дорожнього контролю»

У Донецьку пройшов мітинг на підтримку журналіста «Дорожнього контролю»

27 Липня 2013
15368
27 Липня 2013
19:43

У Донецьку пройшов мітинг на підтримку журналіста «Дорожнього контролю»

15368
У Донецьку пройшов мітинг на підтримку журналіста «Дорожнього контролю»
У Донецьку пройшов мітинг на підтримку журналіста «Дорожнього контролю»
У Донецьку пройшов мітинг на підтримку постраждалого від нападу журналсіта та активіста руху «Дорожний контроль» Олега Богданова, повідомляє «Радіо Свобода».


За цією інформацією, близько 80 людей зібралися біля Ворошиловського райвідділу міліції і вимагали розслідувати інцидент щодо порушень правил дорожнього руху працівниками спецпідрозділу «Беркут». Саме про це порушення Олег Богданов заявив у Ворошиловський райвідділок Донецька. Активісти упевенені, що саме за це його побили через кілька днів. Адже Олег у заяві залишив свої особисті дані, в тому числі й адресу.

«Ми підтримуємо нашого друга, товарища Олега Богданова. Дуже прикро, що є багато фактів по всій Україні – в Донецьку, Луганську, Львові, Києві, Одесі, Миколаєві. А міліція нічого не робить. Купа фактів, навіть на відео зафіксовано все, що відбувається. А міліція ні до чого не торкається, не проводить розслідування, у них постійно відписки, небажання приймати заяви. А в цей час йде тиск на звичайних громадян України, які проти всього цього борються. Постійне стеження. Йдуть погрози дітям», – розповів Радіо Свобода мітингувальник Руслан Кравченков.


Міліція прийняла заяви від мітингувальників та більше ніяк не прореагувала на акцію. Активісти далі вирушили до обласного управління МВС і ще до райвідділу в Будьонівському районі, адже саме в цьому районі Донецька нещодавно жорстоко побили Олега Богданова.
 

Як повідомляла «Детектор медіа», на пана Богданова невідомі напали 21 липня у Донецьку біля його будинку на очах у дружини й дитини. У журналіста зламана верхня щелепа, ніс, а також наявні забої  по всьому тілі.

 За фактом побиття  відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Обставини цих подій з'ясовуються.

 

Пан Богданов пов'язує напад з своєю діяльністю у «Дорожньому контролі».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.radiosvoboda.org

 

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду