detector.media
27.07.2013 19:43
У Донецьку пройшов мітинг на підтримку журналіста «Дорожнього контролю»
У Донецьку пройшов мітинг на підтримку журналіста «Дорожнього контролю»
У Донецьку пройшов мітинг на підтримку постраждалого від нападу журналсіта та активіста руху «Дорожний контроль» Олега Богданова, повідомляє «Радіо Свобода».


За цією інформацією, близько 80 людей зібралися біля Ворошиловського райвідділу міліції і вимагали розслідувати інцидент щодо порушень правил дорожнього руху працівниками спецпідрозділу «Беркут». Саме про це порушення Олег Богданов заявив у Ворошиловський райвідділок Донецька. Активісти упевенені, що саме за це його побили через кілька днів. Адже Олег у заяві залишив свої особисті дані, в тому числі й адресу.

«Ми підтримуємо нашого друга, товарища Олега Богданова. Дуже прикро, що є багато фактів по всій Україні – в Донецьку, Луганську, Львові, Києві, Одесі, Миколаєві. А міліція нічого не робить. Купа фактів, навіть на відео зафіксовано все, що відбувається. А міліція ні до чого не торкається, не проводить розслідування, у них постійно відписки, небажання приймати заяви. А в цей час йде тиск на звичайних громадян України, які проти всього цього борються. Постійне стеження. Йдуть погрози дітям», – розповів Радіо Свобода мітингувальник Руслан Кравченков.


Міліція прийняла заяви від мітингувальників та більше ніяк не прореагувала на акцію. Активісти далі вирушили до обласного управління МВС і ще до райвідділу в Будьонівському районі, адже саме в цьому районі Донецька нещодавно жорстоко побили Олега Богданова.
 

Як повідомляла «Детектор медіа», на пана Богданова невідомі напали 21 липня у Донецьку біля його будинку на очах у дружини й дитини. У журналіста зламана верхня щелепа, ніс, а також наявні забої  по всьому тілі.

 За фактом побиття  відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Обставини цих подій з'ясовуються.

 

Пан Богданов пов'язує напад з своєю діяльністю у «Дорожньому контролі».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.radiosvoboda.org

 

 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY