У Донецьку невідомі жорстоко побили журналіста «Дорожнього контролю» (ВІДЕО)

У Донецьку невідомі жорстоко побили журналіста «Дорожнього контролю» (ВІДЕО)

22 Липня 2013
10818

У Донецьку невідомі жорстоко побили журналіста «Дорожнього контролю» (ВІДЕО)

10818
У Донецьку невідомі жорстоко побили журналіста «Дорожнього контролю» (ВІДЕО)
У Донецьку невідомі жорстоко побили журналіста «Дорожнього контролю» (ВІДЕО)

21 липня у Донецьку побили журналіста, активіста «Дорожнього контролю» Олега Богданова. Про це йдеться на сайті видання.

 

Близько 19 години двоє невідомих чекали на журналіста біля його будинку, і коли він увійшов до під'їзду, кинулись на нього і почали бити на очах у дружини й дитини.

 

Як повідомляє «Дорожній контроль», у журналіста  зламана верхня щелепа, ніс, а також наявні забої  по всьому тілі. Після нападу його відвезли у щелепно-лицьове відділення лікарні ім. Вишневського.

 

Пан Богданов пов'язує напад з своєю діяльністю у «Дорожньому контролі».

 

«Йшов додому, біля під'їзду стояли дві людини, середнього зросту. Перед тим, як заходити, я сказав доньці йти до дружини. Коли я заходив - вони напали на мене. Я почав від них тікати, вони мене наздоганяють і роблять підсічку, б'ють по нирках, ногами б'ють . Я їх ніколи до цього не бачив. Думаю, що це пов'язано з нашою діяльністю. Нирки болять - думаю, відбили, щелепа болить, ніс болить», - розповів Олег Богданов на сайті свого видання.

 

Прес-служба Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області повідомляє, що наразі проводить досудове розслідування.

 

«Сигнал надійшов до Центру оперативного реагування міліції. Протягом 10 хвилин на місце події прибув наряд міліції. Був введений в дію оперативний план "Спіраль". На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група Будьоннівського райвідділу міліції, а також - керівництво обласного та міського управлінь міліції, прокуратури, криміналісти. В огляді місця події брали участь кінолог із службовим собакою», - наголошує прес-служба міліції.

 

За інформацією правоохоронців, медики діагностували у потерпілого окрім перелому кісток носа і щелепи, ще й  закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

 

Міліція повідомляє, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Ведеться розслідування, робляються заходи до встановлення і затримання зловмисників. Розслідування даної події узяте на контроль керівництвом Донецького міськуправління міліції.

 

Олег Богданов є активним учасником проекту «Дорожній контроль» з 2011 року, а 1 вересня 2012 року він став журналістом газети «Дорожній контроль». Вночі 1 листопада 2012 був спалений автомобіль пана Богданова. Хоча за даним фактом міліція і порушила кримінальну справу за ч.2 ст.194 КК України (навмисний підпал), на сьогоднішній день злочин не розкрито. До  підпалу на мобільний телефон Олега Богданова приходило безліч СМС з погрозами.

 

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10818
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду