«Інтер» покаже власний документальний проект про футбол (ДОПОВНЕНО)

«Інтер» покаже власний документальний проект про футбол (ДОПОВНЕНО)

3 Липня 2013
19373
3 Липня 2013
10:24

«Інтер» покаже власний документальний проект про футбол (ДОПОВНЕНО)

19373
«Інтер» покаже власний документальний проект про футбол (ДОПОВНЕНО)
«Інтер» покаже власний документальний проект про футбол (ДОПОВНЕНО)

Телеканал «Інтер» зняв документальний проект «Олег Базилевич. Система футболу», присвячений ювілею тренера Олега Базилевича. Прем'єра проекту відбудеться в ефірі каналу в середу, 10 липня, о 23:00, повідомляє прес-служба.

 

Проект знято студією «07 Продакшн». Сценаристом виступив Олег Ситник, режисером - Ярослав Геляс, продюсером - Андрій Коцупатрий, ведучим - Роман Кадемін.

 

Навесні цього року вийшла книга Олега Базилевича «Система, або роздуми про футбол». «Система футболу», як ідеться в повідомленні прес-служби, - це не лише набір конкретних тренувальних управ, це все різноманіття футболу: і дитячий футбол, і тактика, і стратегія, і селекція, і підтримка радянських партійних керівників, на зміну яким прийшли олігархи - власники клубів.

 

«Фільм власного виробництва телеканалу "Інтер" "Олег Базилевич. Система футболу" присвячено видатному футбольному тренеру, який разом з Валерієм Лобановським у 1975 році привів "Динамо" до перемоги в європейському Суперкубку. До 75-річчя чудового тренера Олега Базилевича ми зняли документальну розповідь про нього і про той час, коли футбол був загальною гордістю, хворобою, пристрастю, національним надбанням», - каже головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін.

 

Документальний проект вийде в ефір одразу по завершенні прямої трансляції матчу за «Інтер Суперкубок України» між одеським «Чорноморцем» і донецьким «Шахтарем», що відбудеться о 20:45.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду