detector.media
03.07.2013 10:24
«Інтер» покаже власний документальний проект про футбол (ДОПОВНЕНО)
«Інтер» покаже власний документальний проект про футбол (ДОПОВНЕНО)

Телеканал «Інтер» зняв документальний проект «Олег Базилевич. Система футболу», присвячений ювілею тренера Олега Базилевича. Прем'єра проекту відбудеться в ефірі каналу в середу, 10 липня, о 23:00, повідомляє прес-служба.

 

Проект знято студією «07 Продакшн». Сценаристом виступив Олег Ситник, режисером - Ярослав Геляс, продюсером - Андрій Коцупатрий, ведучим - Роман Кадемін.

 

Навесні цього року вийшла книга Олега Базилевича «Система, або роздуми про футбол». «Система футболу», як ідеться в повідомленні прес-служби, - це не лише набір конкретних тренувальних управ, це все різноманіття футболу: і дитячий футбол, і тактика, і стратегія, і селекція, і підтримка радянських партійних керівників, на зміну яким прийшли олігархи - власники клубів.

 

«Фільм власного виробництва телеканалу "Інтер" "Олег Базилевич. Система футболу" присвячено видатному футбольному тренеру, який разом з Валерієм Лобановським у 1975 році привів "Динамо" до перемоги в європейському Суперкубку. До 75-річчя чудового тренера Олега Базилевича ми зняли документальну розповідь про нього і про той час, коли футбол був загальною гордістю, хворобою, пристрастю, національним надбанням», - каже головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін.

 

Документальний проект вийде в ефір одразу по завершенні прямої трансляції матчу за «Інтер Суперкубок України» між одеським «Чорноморцем» і донецьким «Шахтарем», що відбудеться о 20:45.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY