Луканово посміхаючись: Для чого співачкам голоси?

5 Лютого 2007
3332
5 Лютого 2007
14:25

Луканово посміхаючись: Для чого співачкам голоси?

3332
...що ж нам рік наступний принесе? Мабуть, когось із співачок несподівано для неї самої знімуть у ліжку з чоловіком.
Луканово посміхаючись: Для чого співачкам голоси?

Учасники передноворічних і новорічних шоу на нашому телебаченні, здається, вже перестали гикати. Себто, критики заспокоїлися і про них більше не згадують. А тим часом, торік наші естрадні зірки знайшли ефективний спосіб привернути увагу публіки.

 

У середині минулого літа на одному з музичних сайтів з`явилася інформація, від якої Наталя Могилевська, Анжеліка Рудницька і Світлана Лобода, мабуть, захотіли видряпати Тіні Кароль очі. Там було написано, що читачі ставлять на пошук в Інтернеті слова «Тіна, порно» частіше, ніж імена всіх інших українських співачок. Тобто, стався вибух інтересу до оголеного тіла молодої виконавиці.

 

А все тому, що торік любителям еротики підкинули пікантну інформацію, а разом із нею – відповідні фотографії. Стало відомо, що на студії «Київнаукфільм» таємно знімали новий кліп Тіни Кароль. Настільки таємно, що наступного дня інформація про нього розповзлася по всіх засобах масової інформації. Співачка знялася у костюмі Єви в кліпі на пісню «Ноченька», який потім з`явився на екранах телевізорів. Повідомлялися навіть такі деталі, що співачці було холоднувато в такому вигляді, тому її з трьох сторін обдували гарячим повітрям із обігрівачів.

 

Але торік теревенили не лише про оголене тіло Тіни. Наталку Могилевську в цьому плані також згадували. Правда, не всю, а лише шматочок – зате балачок було по самісінькі вуха. Під час святкування десятиріччя телеканалу «Інтер» на концерті, що відбувся на Майдані в Києві, із шанованої співачки (певна річ – випадково) злетіла сукня. Звісно, про це не написав хіба що лінивий. Глядачі, що були поруч зі сценою, мали щастя споглядати зоряну сідницю Могилевської. Співачка нібито виступала в тій сукні, в якій вона знімалася в кліпі «Відправила меседж». За сюжетом кліпу, сукню зачіпає таксі і зриває її з героїні. Так от, щоби заразом не замотало й героїню, в сукні зробили легку застібку. І ця застібка нібито й підвела пані Наталю на концерті. Усі засоби масової інформації довірливо передали її відповідь на запитання, чи не було все це сплановано: «Таке захочеш – не сплануєш».

 

Певна річ, поява в неті оголеного бюсту Ірини Білик – теж цілковита випадковість. Мабуть, вона дуже не хотіла, але хтось украв у неї інтимне фото й виставив на загальний огляд.

 

А що ж нам рік наступний принесе? Мабуть, когось із співачок несподівано для неї самої знімуть у ліжку з чоловіком. Шанувальники ж будуть обговорювати не голос, а в кого яка сідничка чи розмір бюсту. Може, ще й прийде час, коли голос для співачки вже не матиме значення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3332
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду