Луканово посміхаючись. Грузинській мафії сплели онучі. Черга за білоруською?

17 Січня 2007
3973
17 Січня 2007
10:48

Луканово посміхаючись. Грузинській мафії сплели онучі. Черга за білоруською?

3973
Після перегляду програми «Чистосердечное признание» моя ненависть до бандитів виросла втричі.
Луканово посміхаючись. Грузинській мафії сплели онучі. Черга за білоруською?

Бандитів же розвелося навколо! Куди не плюнеш – неодмінно в бандита поцілиш. Або вони у вас поцілять. Тобто, пограбують або витягнуть з кишені гаманця. Шансів, що злочинців знайдуть, не дуже багато. Тому громадянам краще не плювати. А що ж робити? Та це ясно, як божий день: дивитися телевізор. Там нині повно передач про те, як доблесна міліція знешкоджує кримінальників. Ясно, що викрадене або награбоване ви не повернете, але, принаймні, моральна сатисфакція вам гарантована.  

 

Ось і я подивився в суботу телеканал «Україна».  Як і кожен обиватель, я аж підскакував від задоволення, споглядаючи на тому каналі програму російського НТВ «Чистосердечное признание». Безстрашні міліціонери на екрані скручували руки, вривалися у бандитські кубла, заштовхували  до слідчих ізоляторів всіляку незаконну нечисть. І аж свербіло так хотілося заохотити міліціонерів вигуками: «Так їх! Так їх!!». Хоч у мене, слава Богу, нічого не крали, але ж я із співгромадянами солідарний.

 

Після цієї передачки моя ненависть до бандитів виросла втричі. Як же я ненавиджу всіх оцих Мумкадзе, Бармаладзе, Папая, Сулашвілі і їм подібних! Коротше, грузинів оцих всіх чорномазих. Ви питаєте, до чого тут грузини? А хто ж іще на території братньої слов`янської країни займається грабунками, вбивствами, шахрайством, підробкою грошей, викраденням заручників та усякими іншими можливими злочинами? Я ж сам, на власні очі дивився вищезгадану передачу. Диктор там сказав, що вона розповідає про приїжджі етнічні бандитські угруповання Росії. Але показали нам тільки вихідців з Грузії. Навіть якщо прізвище у бандита не грузинське – який-небудь Мамедов – то він все одно народився у Тбілісі чи Кутаїсі. І вони ж – мерзота! – своїх не чіпають. До московської квартири знаменитого артиста Вахтанга Кікабідзе залізли. А коли усвідомили, хто власник помешкання, то не стали грабувати і навіть записку йому залишили, що вип`ють за його здоров`я.

 

Як же захищатися від усіх цих кавказьких гастролерів? У мене, як і в кожного російського обивателя, зразу виникло почуття щирої вдячності до уряду Федерації, який усіх тих грузинів кілька місяців тому вантажив до літаків і, як вошивих собак, віз на їхню занюхану батьківщину.

 

Ви питаєте чи є там якісь інші злочинці, крім грузинів? Я взагалі вам дивуюся. Яке ви таке питати можете? Якщо телебачення показує тільки грузинів, то це і значить, що тільки грузини порушують усі можливі закони. Невже це так важко збагнути? А що ж ви хочете від рядових грузинів, якщо навіть їхній з дозволу сказати Президент Михайло Саакашвілі має нахабство не слухатися вказівок великої Росії? 

 

Ну з грузинами вже, мабуть, покінчили: напевне, вивезли літаками всіх, може, навіть самого Кікабідзе за компанію. А тепер он бацька Лукашенка зненацька сказився – з самим Путіним посварився.  Тепер білоруська мафія на російських телеекранах мала б активізуватися. Отож, чекаємо на «Україні» передачку  на цю тему від НТВ.

 

А про українців вони нічого такого зліпити не можуть? Певна річ - можуть. Ще й як можуть! Досить нашому керівництву знову попертися до НАТО або сказати, що ЄЕП - це погано. Отож, начальникам на Банковій і Грушевського треба зробити висновок і слухатися всіх порад з червонозоряного Кремля. Тоді і наші бандити не стануть зірками російського телебачення. А нас там показуватимуть лагідними та придуркуватими, як Вєрка Сердючка.

           

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3973
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду