«2+2» покаже у суботу другий чвертьфінал Всесвітньої серії боксу

29 Березня 2013
16902

«2+2» покаже у суботу другий чвертьфінал Всесвітньої серії боксу

16902
«2+2» покаже у суботу другий чвертьфінал Всесвітньої серії боксу

Цієї суботи, 30 березня, «Українські отамани» проведуть бій-відповідь з «Baku Fires» у столиці Азербайджану Баку. Українські боксери битимуться за вихід до півфіналу Третього сезону Всесвітньої серії боксу. Трансляція відбудеться о 21.30 в ефірі «2+2».

 

До складу нашої команди цього вечора увійдуть: дворазовий Олімпійський чемпіон, дворазовий Чемпіон світу Василь Ломаченко, Чемпіон України, призер міжнародних змагань Олександр Стрецький, призер національних змагань Сергій Лапін, Чемпіон України минулого року Дмитро Руденький та єдиний легіонер в команді Олександр Ришкан.

 

Нагадаємо, перший бій у рамках ¼ фіналу пройшов минулої п'ятниці у Києві та закінчилася переконливою перемогою «Українських отаманів» із рахунком 5:0.

 

Дивіться бій «Українських отаманів» проти «Baku Fires» у рамках ¼ фіналу Третього сезону Всесвітньої серії боксу 30 березня о 21.30 на телеканалі «2+2».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду